- Kommersiell markedsføring -

Du er på vei ut døren og har akkurat 15 minutter før du begynner på jobb. Dette SKAL du rekke. Du skal låse døren men nøklene ligger ikke der de pleier. Å nei…Da er det bare å kasta av seg skoene og starte leteaksjonen.

Kjenner du deg igjen? Mister du småting som fjernkontrollen, laderen eller kanskje du legger lommeboken på et veldig «smart» sted og sliter med å finne den igjen?

Mange av oss er av den distre typen og bruker unødvendig mye tid på å lete etter tingene våre. Dette er fryktelig frustrerende og kan skape store irritasjoner, for ikke å snakke om forsinkelser i dagsplanen.

Nå finnes det en løsning på problemet. Nå kan du spore opp tingene med telefonen din!

 

Bluetoothsender som spores med telefonen

 

Slik fungerer den

Bluetooth-senderen er veldig liten og er lett å klistre på det du ikke vil miste. Senderen kan spores med de fleste smarttelefonene eller nettbrettene. I pakken får du 2 stickers-sendere og 2 nøkkelringer som du enkelt kan feste på nøklene, bagasjen eller kanskje katten din?

 

sticknfind-bluetoothstickers2pkblk(195472)_Extra-10sticknfind-bluetoothstickers2pkblk(195472)_Extra-13

Med StickNFind-appen får du opp en radar i telefonen eller i nettbrettet og du kan spore tingene dine med en gang. Bluetooth-signalet har rekkevidde på opptil 30 meter og du kan lagre flere sendere i appen. Den finnes tilgjengelig for nedlasting i iTunes og Google Play.

Du kan se video og lese mer om StickNFind her

 

Les også:

Slik får du superbillig iPhone

Dette er kamera du burde ha med på ferien

Lag dine egne smultringer