- Kommersiell markedsføring -

Valentine’s Day eller Alle hjertenes dag. Uansett hva du velger å kalle 14. februar så er det dagen da både menn og kvinner forventer litt mer romantikk. Vi har funnet frem perfekte gaver til ham og henne. Bestill nå så kommer gaven i tide!


Perfekt pledd

Den første gaven er ett spesielt pledd, perfekt for vinter, høst eller sene utekvelder om sommeren. Snug Rug DeLuxe er et pledd med ermer, noe som er perfekt dersom man vil lese bøker, bla fra side, men ikke ta av pleddet hver gang. langt, Pleddet er behagelig , laget i fleece pledd og har ermer. Det kan i tillegg vaskes.

Les mer om pleddet her.

pledd

Massasjelys med Feromoner

Få opp stemningen i mørket! Lyset har massasjeolje og lystfremmende hormoner – i samme produkt.

Når lyset har begynt å smelte, kan du forsiktig dryppe litt av det på partneren og begynne å massere – det fungerer nemlig som en massasjeolje som styrker den sensuelle opplevelsen og dessuten gjør huden mykere.

Les mer om produktet her.

massasjelys

Bedroom Battle

Ta pause fra hverdagen og velg heller å utfordre partneren din til Bedroom Battle – et heftig spill der dere vinner pirrende utfordringer og belønninger!

Spilleren med flest belønningskort vinner spillet og får velge en ekstra het utfordring til slutt som bringer dere begge til spillets klimaks!

Les mer om produktet her.

bedroom

Alltid varm på beina!

Den gaven vil gjøre kvinnene i ditt liv evig takknemlige!

Her snakker vi om høye, behagelige tøfler fylt med linfrø som varmes i mikrobølgeovnen i 90 sekunder før de trekkes på kalde føtter. Tøflene holder da varmen i inntil to timer, samt avgir en behagelig duft av lavendel.

Tøflene kan varmes igjen og igjen tusenvis av ganger!

Les mer om produktet her.

tøffel

 

Gullrose

En rød rose varer ikke evig, men det gjør en 24 karat gullrose, med ektehetssertifikat. Et tydelig symbol på at kjærligheten mellom deg og din utkårede skal vare livet ut.

Les mer om produktet her.