- Kommersiell markedsføring -

Er du heldig så har du en i familien som elsker å stå på kjøkkenet og lage mat, for da får du nemlig smake på mye godt! Det er mange typer der ute med ulike interesser, men de som elsker mat og matlaging får gjerne aldri nok av redskap til kjøkkenet. De elsker å holde seg oppdatert på de nyeste mattrendene, og ønsker seg ofte noe matrelatert til jul.

Her får du en gaveguide til han eller henne som elsker å lage mat – og som aldri får nok av nye dingser til kjøkkenet! Med disse kjøkkenredskapene kan julestemningen bli satt – og det er bare å glede seg til matentusiasten skal varte opp med herlige og smakfulle retter.


Psst.. Visste du at vi følger aktivt med på Black Friday? De beste tilbudene med egne rabattkoder kan du få ved å følge med her


 

TheChef Pizzastål og pizzaspade

Det er bare å innrømme at alle elsker pizza, og denne stålplaten gjør at hjemmekokken blir en ekte italiensk pizzamester! Stålplaten leder varme 18 ganger raskere enn vanlig pizzastein, og det gjør at du får en kjempesprø bunn. Det vil si at du kan få samme resultat på pizzaen, som de som lager pizza i en ekte italiensk steinovn. Pizzastålet har spesialutviklet coating, som både beskytter mot rust og letter rengjøringen. Med på kjøpet får du med TheChef Pizzaspade i bjørk, som gjør det enkelt å ta ut den varme og gode pizzaen ut av ovnen.

Her kjøper du TheChef Pizzastål og pizzaspade

 


KitchenAid Artisan Kjøkkenmaskin Candy Apple

De som elsker mat og matlaging har mest sannsynlig en fascinasjon for baking også. Til en deilig og god suppe, hører det jo med hjemmelagde rundstykker! KitchenAid er et velkjent merke, som ikke bare har god kvalitet, men også et stilig design. KitchenAid kjøkkenmaskin er et smykke i seg selv, og den kan alltid stå fremme på benken, selv når den ikke blir brukt. Kjøkkenmaskinen har imponert kokker i 80 år, og siden den er laget av massivt metall, er den stødig selv når den jobber med de tyngste deiger.

Her kjøper du KitchenAid Artisan Kjøkkenmaskin Candy Apple

 

KitchenAid finnes i mange forskjellige farger! Se alle her

 


Alessi Flambépanne

Om en du er glad i elsker å lage mat, vil han bli svært glad for denne nydelige flambépannen i rustfritt stål og kobber fra Alessi. Uttrykket «flambé» betyr brennende eller flammet, og det krever sin kokk for å eksperimentere med dette på kjøkkenet. Derfor er et godt utgangspunkt å ha riktig type panne, som denne flambépannen fra Alessi.

Her kjøper du Alessi La Cintura di Orione Flambépanne Stål & Kobber 28 cm

 

 


Dualit stavmikser Krom med tilleggspakke

Enhver matentusiast trenger en god stavmikser på kjøkkenet, for å lage gode supper, stapper og mye mer. Derfor vil dette settet være en perfekt gave for han som elsker å lage mat, med målebeger, visp og blender i tillegg til stavmikseren. Her kan matentusiasten være kreativ på kjøkkenet, og lage deilige dressinger, marinader og mye annet godt!

Her kjøper du Dualit stavmikser Krom med tilleggspakke

 


Bamix of Switzerland SliceSy

Han som lager mye mat vil bli så glad for dette nyttige redskapet, som lar deg kutte og slice masse grønnsaker på noen få sekunder. Den hakker, river og deler forskjellige typer grønnsaker og ost, den er ideel for råkostsalat og leveres med 5 knivblader. Nå kan han som elsker å lage mat, forberede et hjemmelaget måltid på mye kortere tid!

Her kjøper du Bamix of Switzerland Slicesy

 

 


Global Knivsett

Han som elsker å lage mat til familie og venner fortjener gode kniver til å tilberede maten. Med dette knivsettet blir man klar for de fleste oppgaver på kjøkkenet. Globals fokus på ergonomi og optimale bruksegenskaper gjør serien populær hos både profesjonelle og amatørkokker.

Her kjøper du Global Knivsett

 


Holm Mandolinjern

Dette japanske mandolinjernet er redskapet enhver mann og kvinne som trives på kjøkkenet bør ha. Med et mandolinjern vil du snitte alle slags typer grønnsaker så tynt og lekker som du bare ønsker, og dette redskapet fra Holm har flere innstillinger i forhold til tykkelse. I tillegg følger det med 3 juliennekniver, slik at kokken kan lage tynne remser av for eksempel squash og gulrot, som blir en karbovennlig pasta. Han som elsker å lage mat vil elske et mandolinjern!

Her kjøper du Holm Mandolinjern

 


Jamie Oliver Pastamaskin

Han som elsker å lage mat, vil sette pris på å kunne lage sin egen pasta. Ingeting smaker som fersk pasta, og med dette utstyret kan du lage hjemmelaget ravioli, tortellini og mye annet godt. En pastamaskin gir ekte matglede til personen som elsker å tilberede hjemmelaget mat.

Her kjøper du Jamie Oliver Pastamaskin

 


Le Creuset Oval Gryte

En oval støpejernsgryte fra Le Creuset er en uunnværlig klassiker på kjøkkenet. Gryten har blitt fremstilt i høyeste kvalitet på Le Creusets eget støperi i Frankrike siden 1925. Denne gryten har satt standpunktet for det franske kjøkken, og har skapt klassikerne som Boeuf Bourguignon og Coq au Vin. Om en du er glad i elsker å lage mat, bør han eller hun eie en Le Creuset.

Her kjøper du Le Creuset Oval Gryte i fargen Marseille

 

Le Creuset har gryter i nydelige farger! Se alle her

 


Nicolas Vahé Grillsett

Nicolas Vahé er et merke som har blitt kjent i løpet av de siste årene, med nydelige typer salt, pepper og andre gourmetprodukter til kjøkkenet. Nå har de satt sammen et grillsett, som vil gjøre enhver matelsker svært fornøyd. I dette settet får du skjærekniv og gaffel, ketchup med oliven og rosmarin, salt og pepper, krydderblanding for kjøtt, olivenolje med basilikum og sennep med thaikrydder og mango. Dette vil gi matelskeren og gjestene hans en kulinarisk opplevelse!

Her kjøper du Nicolas Vahé Grillsett

 


Les videre:

Utstyr kjøkkenet ditt som proffene

Våre beste tips til julebordet

Luksuriøse gaver