- Kommersiell markedsføring -

Fikk du penger eller gavekort til jul og aner egentlig ikke hva du skal bruke de på? Da har vi et lite tips til deg. Invester i noe som hjelper med både å komme deg fra A til B, på humøret og helsen. Vi snakker så klart om el-sykkelen.

Smart og sammenleggbar

El-sykkeltrenden har for lengst nådd Norge. Vi er som nasjon veldig glad i å sykle og mange velger dette som sin transportmiddel til og fra jobb. Eiere av el-sykler hevder at de får en mer positiv opplevelse av sykkelturen når du så enkelt kan trå fra A til B.

el

A-Bike er utstyrt med en smart el-motor som jobber med to kjeder. Dermed blir det lett å trå, og du får jevn fart når du sykler. Den er ikke bare supersmart, den er også ganske så handy, om vi kan uttrykke oss slik. Bor du i byen og vil ta banen, bussen eller trikken er det ingen hindring. Du bretter sammen A-Bike og kan enkelt ta den på med kontoret, på kafé eller legge den i bagasjerommet når du skal på ferie.

Se flere bilder og lær mer om A-Bike her.

a347eff0cfa45ae354c83a842203f728

Etter bare 2,5 timers lading holder batteriet i hele 25 km!

Her kan du lese mer om A-Bike.

Jobbreisen blir uten tvil kortere, motbakken lettere og du kan nesten si at du oftes sykler i medvind. Dette fører til at tråsykkelens storebror blir brukt langt oftere.

Nettbutikken har kun noen få på lager, så her gjelder det å være rask. Les mer og se video av sykkelen her.

Les også:

Dette er dingsen alle vil ha!

Dette er årets store salg på hoteller

Gavene du skulle ønske du fikk