- Kommersiell markedsføring -

Disse gjør matlagingen til en lek.

Synes du eller noen du kjenner at Starwars er betydelig kulere enn matlaging? Da er disse produktene noe for deg. Coolstuff har en rekke råtøffe Starwars-produkter, og blant nyhetene er det flere ting som garantert kommer til å gjøre matlagingen en hel del morsommere.

Grillforkle med hanske

Altså, kulere grillforkle er det dønn umulig å få tak i. Perfekt når du skal være grillmester i sommer, og så mye kulere enn det klassiske kokkeforkleet. Kjøp denne til deg selv, eller i gave til en som digger starwars og grilling (eller som du vil motivere til å ta i et ekstra tak på grillfronten).

Her får du tak i forkleet

Etter å ha behandlet grillmaten som den skulle vært en gjeng med Stormtroopers (eller Jedi-riddere, vi dømmer ingen), er det helt lov til å slappe av i ekte Darth Vader-stil.

Grilltang

Vi regner med at Darth Vader hadde vært på grilling, og det kan du også bli! Med både forkleet og denne grilltanga formet som mr. Vaders lyssabel, er du klar for å fikse biffen.

Her finner du grilltanga

BB-8 kjøkkenur

Et kjøkkenur formet som et dødskjedelig egg, eller et som ser ut som BB-8 eller Deathstar? Tror valget er enkelt.Sjekk ut filmen som viser hvordan de fungerer under, og gjør deg klar til å få en mye morsommere opplevelse når maten er ferdig.

Du finner begge variantene her. 

Når maten er klar, kan du spise den med disse.

Stekespade

Ok, dette er nok vår største favoritt blant nyhetene. Stekespade er noe man bruker ofte, og hvem er det som har bestemt at den skal være kjedelig og traust? Med denne blir matlagingen en lek, hver dag. Bare ikke bruk den på teflonbelegget, men heller på grillen og i stålpanner.

Sjekk stekespaden her.

Salt- og pepperbøsser

Er det lov til å si at Darth Vader og Stormtroopers er søte? Ikke til vanlig altså, men disse bøssene var rett og slett litt sjarmerende. Den perfekte gaven til en Star Wars-fan, eller til deg selv så klart. Utkonkurrerer lett de fancy design-kvernene!

Få litt ekstra krydder i hverdagen her.

Apropos Stormtrooper – ta også en titt på denne freidige kakeboksen. Eller er R2-D2 mer din type?

Eggeglass

Når du først har de kule salt- og pepperbøssene til å krydre frokostegget, må du selvsagt også ha et eggeglass utenom det vanlige. Helloooo, BB-8!

Her finner du din nye frokostkompanjong

Vil du gå «all in» på eggefrokosten, kan du også sørge for at selve egget får en sprek fasong. Hva som ligger i sprek, må du nesten klikke her for å se. Nå er det en gang sånn at ikke alle er like glade i egg. Er du mer glad i toast, er dette produktet for deg.

Sjekk resten av det store Star Wars-utvalget her.