- Kommersiell markedsføring -

I dag er det sommerens Freaky Friday på Nettavisen, og det betyr sommerrabatter og mange ekstra gode tilbud til deg som Nettavisenleser.

Hele dagen vil vi presentere spennende, unike tilbud, i tillegg til tips om hvor sommersalgene er i gang og du kan gjøre gode kupp akkurat nå.

Dagens unike tilbud finner du på den superkule nettbutikken CoolStuff.no

Sommeren blir mye morsommere med disse kule produktene!

Høyttaler

Den råeste høyttaleren Vooni CityRocker har vært ekstremt populær og nå kan du skaffe deg denne råtassen til en rabattert pris!

Her finner du det

Høyttalersystemetsalg CityRocker fra Vooni trives like godt ute som inne og leverer krystallklar lyd uansett hvor du befinner deg. Vil du ha med deg lyden et annet sted, trekker du bare ut håndtaket og triller høyttaleren i vei, som en koffert.

Det innebygde batteriet holder hele dagen, og skulle telefonen dø før den tid, finnes det også en USB-kontakt der du kan lade den.

Klikk her for å se nærmere på det 

bestselgerDen er ikke bare praktisk, men også utrolig kul i designet!

Les mer om den her

Sjekk denne superhengekøyen!

Superhengekøyen er lagd av svart nylon og så liten at du kan oppbevare den i stresskofferten, lommen, håndvesken eller matboksen. Det er bare å ta den opp, feste den i noe som kan bære vekten din (eller tvinge to kompiser til å holde den), krype opp og slappe av.

Du finner den på CoolStuff.no9b82cb6cf2580c4ffcbe21f45584495a

Kjølekruset

 

kjøle

Krus med hule vegger fylt med en væske som fryser til is når kruset får ligge i fryseren. Holder drikken din kald lenge, faktisk opptil 2 timer!

Du finner ditt nye favorittkrus her