- Kommersiell markedsføring -

Har du drøssevis av bilder på mobilen som du har mistet all oversikt over?

Mange av oss har telefonen full av bilder som vi aldri kikker på eller tar oss tid til å printe ut i fotobutikken. Dermed forblir mange blinkskudd bortgjemt og bortglemt i stedet for fine minner man kan glede seg over resten av livet.

Med fotoskriveren fra den kjente fotoleverandøren Kodak kan du skrive ut bilder direkte fra smarttelefonen din med kun et tastetrykk. Printingen kan gjøres både trådløst og med docking på fotoskriveren. Med den siste løsningen lader du mobilen samtidig!

Det finnes en rekke fotoskrivere på markedet, men det lønner seg å gå etter kvalitet og kjente merkenavn for å være sikret at produktet holder mål. Selv om fotoskriveren fra Kodak er svært enkel å bruke, får du sylskarpe bilder hver gang.

– Kodak har bedre kvalitet på bildene enn tilsvarende produkter vi har solgt tidligere. Bildene blir i fin kvalitet og med mye dybde. I tillegg kan man legge til filtre og effekter i appen, forteller markedsansvarlig Karoline Magnussen i Coolstuff.

Dockingfunksjonen kan brukes som en mobillader.

Nettbutikken fikk inn fotoskriveren fra Kodak vinteren 2019, og etter kort tid suste den inn på listen over Coolstuffs mest solgte produkter. I skrivende stund har butikken bare ni eksemplarer igjen på lager, så her lønner det seg å snu seg raskt.

– Vi ser en tydelig trend i at kundene våre ønsker å bevare minner utenfor telefonen også. Mange ønsker å kunne skrive ut hjemme slik at man slipper å ta seg igjennom trege prosesser hos fotonettsider hvor man må lage konto, laste opp bilder og så vente noen dager på leveranse. Man vil ha raske utskrifter og bra kvalitet på bildene – noe som Kodak er blitt veldig bra på, fortsetter Magnussen.

Les mer om fotoskriveren fra Kodak og bestill ditt eksemplar før den blir utsolgt!