- Kommersiell markedsføring -

Dekselet som forvandler iPhone til et kamera med direkte fremkalling!

Er du en av dem som stadig har planer om å printe ut de beste bildene du tar for å sette dem i et album, men så er det så mye ork med fremkallingen at det som regel blir med tanken?

Med denne geniale nyheten kan du printe ut bildene direkte fra telefonen. Et must for alle selfieelskere og fotoentusiaster!

Her kan du lese mer om Prynt!


Ta bilde og print det ut!

Prynt er en flittig liten fotoskriver skjult i et iPhone-deksel. Telefonen blir forvandlet til et kamera med direkte fremkalling, ved hjelp av en app!

Du kan dele bildene dine med venner, og det morsomste av alt – du kan spille av videoene ved å lese av det utskrevne bildet i appen!

Se video under:

 

Så enkelt og så artig

Prynt benytter utskriftsteknologien ZINK Zero Ink i formatet 2 x 3 tommer. Det betyr at bildene blir skarpe og pene i størrelse 5 x 7,5 cm på vann- og smussbestandig papir. I tillegg fungerer papiret som et klistremerke. Bare dra av beskyttelsespapiret på baksiden og du kan feste bilde på veggen, telefonen, speilet eller kjøleskapet!

Du trenger aldri fylle på blekk, toner eller lignende bestyr som så mange tekniske gadgets ofte krever. Prynt er superpraktisk og festlig!

Klikk deg inn til produktsiden her!

HER FINNER DU PRYNT!

LES OGSÅ:

Supersalg hos nettgiganten!

12 lampenyheter til våren