- Kommersiell markedsføring -

Så enkelt blir du kvitt døde hudceller på føttene.

Mange synes det å ta et fotbad er litt hassel, fordi man ikke har en passende balje eller fordi men ikke gidder å gå og hente den når man først har satt seg ned foran TVen. Eller rett og slett fordi man glemmer at man skulle ha tatt et fotbad.

Men det er jo egentlig veldig deilig, og samtidig sunt for føttene og neglene, for ikke å snakke om nødvendig da det bidrar til at neglklippingen går mye lettere.

Slår seg opp ved fottråkk

Nå har det kommet et nytt produkt på markedet som løser problemet med fotbad, og som de gadget-freakene vi er må vi bare formidle om gladnyheten.

Det nye fotbadet kan nemlig stå i dusjen permanent slik at du ikke trenger å bli påminnet om at føttene trenger litt ekstra oppmerksomhet. Det er helt flatt i utgangspunktet, men slår seg opp når du entrer dusjen slik at det blir til et lukket kar. Og fyller du opp fotkaret med vann og grønnsåpe(bakteriedrepende) før du dusjer resten av kroppen, får du maks effekt ut av seansen.

Inkludert massasjestein

Det er også plassert en smart massasje-/skrubbestein i midten, som du skrubber føttene på for å fjerne døde hudceller, vaske bort skitt, eller bare for å gi deg selv litt deilig massasje. En bedre start på morgenen kan vel knapt tenkes. Eller avslutning på en lang dag, for den sakens skyld.

Her kan du bestille det smarte og deilige fotbadet

 

Barnas valgt

Visste du at nettbutikken Unikia har sluppet barna til på designerbenken, og bedt de utvikle noen smarte produkter som de selv ville hatt i et kjøkken? Joda, og resultatet ble både en barnevennlig skjærekniv med hylster, en fantastisk stekepanne med egg-knekke funksjon (som allerede er utsolgt), og en sammenleggbar krakk.

Her kan du kikke på alle barnas oppfinnelser!

 

5 andre supersmarte oppfinnelser:

 

1. Kompakthjelm – den sammenleggbare (!) sykkelhjelmen (På tilbud nå!)

 

Kompakthjelm

Se mer på den her

 

2. Respresso – din egen espresso

 

Respresso

Se mer på den her 

 

3. Bjeff – hundematskålen som utfordrer hjernen

 

Bjeff

Se mer på den her!

 

 

4. Boily- lokket som forhindrer overkoking,

     med hellefunksjon og silikonhåndtak

 

Boily

Se mer på det her

 

 

5. TacoServer -en smart og delikat tacoserverer

TacoServer

Se mer på den her

 

 

Les også:

Nå styrer du strømbryteren med appen
9 smarte lamper vi digger

Luksus-lenestolen i begrenset jubileumsopplag