- Kommersiell markedsføring -

Hvem har ikke lest utallige overskrifter som » Kontorjobb er dårlig for helsen» og «Stillesitting er farlig»? Mye av plagene skyldes mest sannsynlig at en stor stor andel tilbringer store deler av dagen på baken. Hovedsakelig er det arbeidsdagen som time ut og time inn holder tvinger oss foran PCen og på kontorstolen.

«Datanakke»

Og trenger vi egentlig bekreftelser fra tunge studier for å forstå at smerter i ryggen og nakken skyldes mange timer tilbrakt i dårlig sittestilling? Skremmende mange sliter uansett med nettopp disse plagene. Disse «vondtene»  har blitt et allment kjent fenomen i Norge.

For å forebygge eventuelt unngå fremtidige ryggplager bør du ta en titt på BackJoy sittepute!

ebac2e84c33b8bf563a1347037dd5057Her finner du BackJoy sitteputen

Hvordan fungerer den ergonomiske sitteputen?

Menneskekroppen er bygd opp for å være oppreist. Så enkelt er det.

Jo mer vi sitter, desto mer anstrengt blir kroppen. Den ergonomiske puten vil hjelpe alle med å finne den korrekte sittestillingen og spare deg for timer hos fysioterapeuter, kiropraktorer og naprapater.

Du legger puten på stolen og BackJoy løfter halebenet ditt. Det skyver bekkenet forover, noe som igjen fører til at ryggraden inntar sin naturlige S-kurve.

Hva det vil si? Jo, helt enkelt at sittingen blir mer skånsom, og at eventuelle smerter og tretthet i ryggen forsvinner. Dessuten gjør det sittingen mer aktiv, noe som igjen styrker kjernemuskulaturen.

Du kan bruke puten på kjøkkenstolen, i bilen og på sofaen slik at du alltid får riktig sittestilling! Prislappen på den ergonomiske sitteputen er heller ingenting å klage på. Den ligger kun på 459 kroner.

Her finner du mer informasjon om BackJoy Ergonomisk Sittepute.

4770f81badcdc6f72a88c9c24143243f

Her finner du BackJoy sitteputen.