- Kommersiell markedsføring -

Mange barberer seg daglig, men få har kontroll over kvaliteten på utstyret de bruker.

Barbering er skjønnhetsrutine for både menn og kvinne, men ikke alle kjenner til konsekvensene av dårlige produkter.

Når skiftet du høvel sist?
Noen høvler skraper opp huden, andre barberer ikke tett nok. Irritert hud og dårlig resultat kan være en indikasjon på at det er på tide å bytte ut høvelen.

Husker du når du byttet ut din gamle høvel sist eller prøvde en ny?

Gratis prøvepakke: Sikre deg en gratis prøvepakke på Gillette her
Det er kvalitet og design
Mange sverger til Gillette, og man finner høvler fra denne produsenten i svært mange baderomsskap. Hvis du er opptatt av kvalitet og design har barberingsgiganten nok å velge mellom.

Husk på at en barberhøvel skal kunne tilpasse seg ansiktskonturene, være tidsbesparende og gi et glatt og tett resultat.

Er du usikker på hvilken høvel du ønsker å kjøpe har du nå muligheten til å klikke hjem en gratis prøvepakke. Les om om tilbudet her.

 

For han

Mange menn betaler dyrt for sitt glatte ansikt. Men en effektiv og god barbering trenger ikke å koste skjorta eller innebære ekstra mye tid på badet. Barberingen skal gå kjapt og smertefritt.

Gillette Fusion ProGlide skal gi deg den mest behagelige barberingen med sitt nye design med tynnere og finere blader. Barberhøvelen skal gli lett og etterlate et plettfritt resultat.gillette1

 

Det er ikke bare kvinner som sliter med irritert hud etter barbering. Er du blant dem som gjerne sparer på en tredagers på grunn av følsom hud kan du prøve treblads barberhøvelen Gillette Mach3 Gold Edition. Denne skal både gi en komfortabel barberingsopplevelse og forhindre irritasjon i huden.GilletteMach3

 

For henne

Hudpleie står høyt på listen for de fleste kvinner. Mange kan vel innrømme at de gjør den store feilen og lar barberhøvelen bli liggende i dusjen. Vi skal ha den lett tilgjengelig slik at legger, bikinilinjen og underarmer skal kunne ordnes raskt. Et gammelt og rustent barberblad er hovedårsaken til mange kvinners store irritasjon som nupper, røde prikker og irritert hud.

Gilette VenusSkal du ta hensyn til din følsomme og sensitive hud burde du velge en barberhøvel tilpasset nettopp dette. Den dermatologisktestede Venus ProSkin Sensitive er spesielt utviklet for kvinner med følsom hud.

Det hender seg også av vi tyvlåner høvelen til mannen når vår egen ikke lenger gir de ønskede resultatene. Et alternativ til dette er å klikke hjem en ny høvel. Har du lyst å prøve et annet merke enn Gillette kan valget falle på denne rosa høvelen fra Wilkinson. Høvelen Sword Quattro har bevegelig barberhodet og er utstyrt med fuktsbevarende striper av Acai og Jojoba.Wilkinson-Sword-Quattro

Din nye favoritt kan du finne her.