- Kommersiell markedsføring -

Skal du spille fotball i høst så bør du spille FIFA 16 på det som har blitt kalt nestegenerasjons-konsoll – altså Playstation 4 eller Xbox One.

Aldri har fotball på noen konsoll sett så virkelig ut eller har vært bedre.

Spillet har forbedret seg på nesten alle områder. Det nye taklingssystemet har mye større variasjon og gjør det hele mer realistisk samtidig som det gir mer action, forsvarerne har også fått bedre kunstig intelligens og skjønner at de skal dekke et område du går ut fra og det har kommet noe man kaller intelligent avskjæring av pasninger. Det er kombinert med dribling uten berøring, høyere pasningspresisjon og det FIFA kaller klinisk avslutning. Alt i alt har det beste fotballspillet blitt enda bedre.

Nytt av året er også at du kan spille med kvinnelandslag, for den som ønsker det. Spillet har også fått særdeles gode anmeldelser.

FIFA 16 er klart det beste spillet i serien – gamer.no

Big gameplay changes feel fresh and exciting – gamespot.com, 9/10

For å feire utgivelsen av FIFA 16 har nettbutikken CDON kuttet prisene på Playstation 4 og Xbox One. Du får faktisk en Playstation 4 med 1TB (Terrabyte) lagring for kun 3790 kroner. For Xbox-pakken er prisen 3490 kroner. Da får du selvfølgelig også med FIFA-spillet.

Her finner du Fifa 16

image_2.img image.img

Her finner du Fifa 16