- Kommersiell markedsføring -

08acb7233ea6e0032cd8f519a987e961For en del år siden ble japanske biler omtalt som riskokere. Så begynte folk faktisk å kjøre disse bilene, og fant ut at de var ofte bedre og mer driftssikre enn mange andre biler.

Omtrent samtidig begynte nordmenn å faktisk spise ris. Først noe som var i nærheten av slik ris man kunne oppleve på turer til Asia eller på mer eller mindre kinesiske restauranter. Senere nærmere og nærmere det virkelige produktet.

Det medførte noen nye utfordringer som ble forsøkt fikset med hurtigris, poseris eller andre lignende ting. Det er og blir ikke store suksesser.

Løsningen for perfekt ris hver eneste gang er mye enklere enn du tror. Riskokeren til mikrobølgeovn lar deg få perfekt ris, uten at du må røre, uten at noen setter seg fast og uten at det smaker som noe som ligner på grøt. Hver eneste gang.

Alt du trenger å gjøre er å legge ris i, ha i vann, sette på mikroen – og så noen få minutter senere er risen perfekt. Den tar liten plass og har BPA-fri PBT-plast og platinum silikon. Vaskes raskt og enkelt i oppvaskmaskinen.

Du kan også bruke den til hvetekorn, risotto eller koskos.

Vi bruker denne selv hver eneste uke, ofte flere ganger i uken – med perfekt resultat hver eneste gang.

Her finner du den. En liten investering som vil sørge for mye bedre mat.