- Kommersiell markedsføring -

Kun denne uken har butikken Enklere Liv 20% på HELE butikken!

Du har sikkert lagt merke til butikken Enklere Liv, butikken som fører det mange andre ikke fører. Her finner du spesialprodukter som løser mange av hverdagens problemer på nye og smarte måter. Nå har butikken kjørt i gang et januarsalg i nettbutikken som varer fra og med i dag og frem til søndag. Her er noen av varene du nå kan kjøpe med hele 20% rabatt:

Maskinen som hjelper beina

18-221_5

Du har sikkert sett TV-reklamene med Egil «Drillo» Olsen, Barbro «Lill-Babs» Svensson, og andre som sliter med blodsirkulasjonen i beina. Revitive Sirkulasjonstrener har hjulpet mange som sliter med plager som følge av manglende blodsirkulasjon i beina. Blant annet motvirker den smerter og hevelser, og hjelper mot kalde og urolige bein. I tillegg kommer den med en garanti om at dersom du ikke er fornøyd innen 100 dager, så kan du returnere den uten spørsmål. Sammen med 20% rabatt er det en svært bra pakke.

Dette gjør mobilen din uknuselig

rhino-shield-1 (1)

Mobiltelefoner blir bare bedre og bedre, og dyrere og dyrere. Det sureste som finnes er en knust skjerm, men med RhinoShield skal det mye til at skjermen knuses. Sjekk ut videoen hos Enklere Liv for å se akkurat hvor mye RhinoShield tåler. Vi skal ikke avsløre alt, men det involverer blant annet en hammer.

Tøffe Tufte-boksere

38-100-h_4

Jernmannen Olaf Tufte har etter hvert blitt godt kjent for sine klær. Altså, ikke klærne han har på seg, men klærne som produseres i hans navn. Bambusfiber er viktigste bestanddel i klærne, og fører med seg en rekke positive fordeler i klær. Det gjør at klærne puster bedre, er 100% allergivennlig, absorberer mer fuktighet enn bomull, dreper 75% av alle bakterier, har en svalende effekt i varmt vær, og holder deg varm i kaldt vær. Med andre ord, de er behagelige!

Sikker og trygg på glatt føre

10-522-6

Akkurat nå virker det som om været i Norge er på vei igjennom en berg- og dalbane. En dag snør det, så smelter alt, så snør det enda mer, blir litt varmt, og så kjempekaldt – og for at det skal bli akkurat passe glatt blir det plutselig varmt igjen. Med disse testvinnerne kan du føle deg svært mer trygg på glattisen, og sikre deg mer mot fall.

Vekten som gir deg motivasjonen til å gjennomføre nyttårsforsettene

h20-026_7

Nytt år, nye brutte løfter. Det er ikke nødvendigvis løftene det er noe feil med, men motivasjonen. Det fikser denne vekta fra Quantum. Den viser ikke hvor mye du veier, men hvor stor forskjellen er fra første gangen du veide deg. Dermed er fokuset rettet på fremgangen, noe som mye morsommere.

God massasje etter en lang dag

18-552

Lange kontordager og mye stress fører til stiv nakke. Massasjeputen fra Me Time simulerer bevegelsene fra en ekte massør for å gi den mest komfortable massasjen for å hjelpe på det problemet.