- Kommersiell markedsføring -

Slik holder du orden på nøklene med stil.

Qualy Design er et thai designfirma, etablert av brødrene Thos og TJ Suppametheekulwat i desember 2004. Qualy Design lager morsomme og dekorative produkter for hus og hjem som skaper glede og moro for både store og små. Produktene er samtidig kjent for godt design, god funksjon og høy kvalitet.

Sparrow-serien er en serie med artige nøkkelprodukter. De har et tidsriktig design og egner seg perfekt for deg som ønsker system i nøklene.

Nå kan du gjøre et virkelig kupp på den kjente Sparrow-serie. Noen av produktene er nemlig satt ned med hele 72 prosent.

Se utvalget her

 

Her er noen av våre favoritter

 

 

sparrow_unplug

Qualy Double Unplug

Utrolig stilig nøkkelsystem. Nå kan du sette opp kontaktene på veggen, og feste nøkkelen til støpselet. Når du kommer hjem er det bare å sette støpselet i kontakten, og du vet hvor nøklene dine er til enhver tid.

Se produktet her

 

sparrow_fuglekasse sparrow7

Qualy – Brunt Dobbelt fuglehus

Med denne fuglekassen er det utrolig enkelt å holde orden på nøklene i husstanden. Fuglene kommer i forskjellige farger slik at du kan enkelt skille ulike nøkler eller fordele fargene på ulike familiemedlemmer. Fuglen er dessuten en fløyte, som gir produktet ytterligere bruksområder. Et smart og funksjonelt produkt som blir et stilig designelement i hjemmet.

Du finner fuglehuset her

 

 

sparrow

 

Qualy Sparrow med 8 egg magneter

Søsteren til nøkkelholderen har kommet. Dette er morsom liten sak som inneholder 8 egg-magneter du kan bruke blant annet til å feste bilder til kjøleskapet. Spurve-mor leveres i tre flotte farger.

Se produktet her

 

Se hele utvalget av Qualy-produkter her