- Kommersiell markedsføring -

Barn elsker å gjøre ting de IKKE kan gjøre. Med dette kan de endelig det.

d2d1d2fa9c5caf54d15d660709b84804Hvor mange ganger har du ikke sett barn, eller ble selv tatt på fersken som barn i å, spise sneiper, dra hunder i halen, heise opp søsken i flaggstenger eller bade i søla. Bare tenk tilbake på da du var barnet som ville gjøre det, uten å få lov. Det er en litt kjip følelse.

MEN…

Redningen i sommer er Gelli-Baff.

Det er kort fortalt et pulver som forvandler vanlig vann til fargerikt slim. Med dette i hus vil selv det vanlige badekaret eller utebasseng bli SKIKKELIG MORSOMT. Kanskje til og med for deg?

På grunn av konsistensen holder også Gelli-Baff varmen mye lenger enn vanlig vann, slik at selv en kjølig norsk sommerdag kan inneholde timer med slim-moro. Og når leken er over heller du ganske enkelt i den andre tuben med pulver, så blir «vannet» til vann igjen. Selvfølgelig.

Selv de voksne er helt i ekstase! Kunden «Kjempemoro!» skriver følgende: Denne geleen sto til forventningene. Ungene syntes det var kjempemoro med den grønne gørra som de kunne bade i. Geleen løste seg også fint opp da de var ferdige.

Da er det bare å bestille årets sommermoro her

 

Fakta om Gelli-Baff

  • En forpakning rekker til ca. 40 liter vann
  • Holder varmen 3 ganger lenger enn vann
  • Setter ikke flekker på klær og tepper

Les mer eller bestill her