- Kommersiell markedsføring -

XBOX One S er nå tilgjengelig til forhåndsbestilling, men er det verdt pengene?

XBOX One S er ikke en ny modell, men en ny utgave av XBOX One. Du kan med andre ord fortsatt spille de vanlige XBOX One spillene og spillene fra XBOX 360 som har bakoverkompabilitet.

De største endringene fra den originale XBOX One er størrelsen og fargen. De har gjort konsollen hele 40 % mindre, i tillegg til at den store klumpete strømkabelen er byttet ut med innebygget strømforsyning og en vanlig strømkabel. Funksjonsmessig er den største endringen at XBOX One S har støtte for 4K Ultra HD og 4K Blu-ray som med andre ord vil si at du får et utrolig godt bilde. Kontrolleren har også nytt design, med samme brukervennlighet.

 

Her kan du forhåndsbestille konsollen.

Mange spennende spill fremover

Screenshot_7

 

XBOX One S vil være veldig grei å ha, spesielt med tanke på at man både kan installere de sine gamle spill, og høstens spilltitler som ser veldig lovende ut. En annen fin ting ved konsollen er at den tar mindre plass og generelt ser veldig stilren ut.

 

Alternativene:

 

Kanskje du har en XBOX One du er strålende fornøyd med, er tålmodig nok til å vente på neste generasjon eller liker teknologien best om den kommer fra japanske Sony.

 

Playstation 4 – På salg

Fortsatt en solid konkurrent i dagens konsollmarked og kanskje den konsollen som har flest spennende utgivelser denne høsten.

 

Vente på Project Scorpio

Den neste konsollen fra XBOX er allerede annonsert, uten at for mye er avslørt. Lanseringsdato er satt til julen 2017.