- Kommersiell markedsføring -

I julen er det et stort gavehysteri, og det er fort gjort at man kan glemme noen av julegavene man har fått. Det er nemlig fort gjort at gaver du har fra før, som pysjamaser, sokker og slips, går i glemmeboken. Derfor har vi laget denne episke gaveguiden, slik at gavene du gir til dine kjære vil huskes i lang tid fremover! Mye skal til for at det ligger to like pakker av disse tingene under treet i år.

Om du ønsker å slå på stortromma i år kan du lese vår guide over luksuriøse gaver, eller finne inspirasjon til morsomme julegaver, som vil være underholdende gjennom romjulen. Ønsker du heller å kjøre på med en trygg julegave i år, kan du lese her hva som er årets julegave i 2017, ifølge eksperter.

 


Psst.. Visste du at vi følger nøye med på de beste tilbudene på Black Friday? Og at vi deler ut egne rabattkoder? Følg med her!


Vi gir en stemme til at opplevelser er den mest episke gaven. Finn inspirasjon til gaver utenom det vanlige her


En episk gave med adrenalin

Dette er en gave som aldri vil glemmes! Spenn deg fast og få en lignende opplevelse som Anette Sagen og Tom Hilde, ved å sveve ut fra selveste Holmenkollhoppet. Kollensvevet har nemlig montert en zipline på 361 meter fra 107,5 meters høyde, som vil gi deg verdens beste magesug, og en historie å fortelle på neste fest! I tillegg til å få et adrenalinrush, får du inngang til Skimuseet og hopptårnet, for å få en boozt av norsk skitradisjon og kultur. Denne gaven er ingenting annet enn episk.

Her kan du kjøpe Zipline i Holmenkollen

Opplevelsen kan enten kjøpes direkte, eller så kan du kjøpe den som en gave, og den heldige mottakeren booker opplevelsen senere. Les mer her

 


En episk klokke på armen

Vi kan love deg at mannen din, faren din eller broren din aldri vil glemme denne nydelige klokken fra Sjöö Sandström. Det vil være en episk gave, og denne modellen kalles «Royal Steel Worldtimer». Det er det naturlige valget for den selektive globetrotteren som liker å reise med stil, utstyrt med ytterligere en timeviser som gjør det enkelt å se forskjellige tidssoner. Den episke gaven passer dermed perfekt for ham som reiser mye med jobben, eller reiser og koser seg mye generelt.

Her kan du kjøpe Sjöö Sandström Royal Worldtimer Grey Steel 36 mm

 

Nettbutikken Care of Carl har mange andre fine assesoarer, som mannen vil elske. Se hele utvalget her

 


Episk gourmet

Er du redd for at din kjære ikke skal huske hva du gav henne til jul? Da bør du gi henne et gourmetopphold på The Thief på Tjuvholmen i Oslo. Dette hotellet roper velvære, romanse og design, og med en natt på The Thief Deluxe rom, 3-retters middag og vinpakke i Thief Foodbar, spainngang og mye mer, vil det bygge seg opp gode sommerfugler i magen.

Her kan du kjøpe Gourmetopphold på The Thief 

 

Gourmetopphold på The Thief har mange episke godbiter. Finn ut mer her

 


Diamanter er for evig

En julegave hun aldri vil glemme er dette lekre og episke diamantarmbåndet med fem eller tre stener i 0,03CT. Materialet er i hvitt gull og kommer fra en av Norges største leverandører, Sigmund Espeland. Diamantarmringen har en standard størrelse som passer de fleste hender, og hver gang hun bruker armbåndet vil hun tenke på den fine kvelden da hun fikk det av deg!

Her kan du kjøpe diamantarmbåndet

 

Les hva du får med ved kjøp av diamantsmykker hos Gullmagasinet her

 


Gi verdens mest episke reiselivsprodukter

En episk opplevelse er å snorkle med spekkhoggere, og er en opplevelse man vil huske for resten av livet! Om høsten trekker nemlig silden inn i fjordene i Vesterålen og Troms, hvor spekkhoggere og andre hvaler følger etter. Forestill deg øyeblikket når du møter dem i deres rette element, og ser dem komme svømmende inn fra havdypet. Det er magisk og det er en gave du kan gi til en spesiell person du er glad i. Lonely Planet har kåret det til verdens råeste reiselivsprodukter, og det med god grunn. Som Lofotoen Opplevelser sier: «Du er ikke lenger bare en tilskuer, men en del av det hele».

Her kan du kjøpe den episke opplevelsen å snorkle med spekkhoggere

Her kan du lese nyttig informasjon om den episke gaven

 


Et episk headset

Med video-headsettet Avegant Glyph kan du få en personlig kinoopplevelse uansett hvor du er. Koble det sammen med alt fra smarttelefoner til spillkonsoller, og se en film med en teknologi som projiserer bildene rett inn i øyene! Dette blir en helt ny og episk videoopplevelse, og du kan forsvinne inn i din egen boble hvor som helst.

I motsetning til VR-briller har ikke Avegant Glyph en skjerm, men i stedet brukes det en teknologi der lyset blir reflektert gjennom to millioner mikrospeil og projisert direkte inn i øynene. Dette blir ganske likt det naturlige synet vårt, og vil være mer behagelig for øynene enn å se på en skjerm. Selv om videoopplevelsen med Glyph omslutter deg, kan du fortsatt se omgivelsene dine over og under headsettet. Denne episke gaven vil være en stor suksess på julaften!

Her kjøper du Avegant Glyph Video Headset

 

Dette headsettet vil gi deg følelsen av at du lever i fremtiden. Les mer om den kule teknologien her

 


 

På utkikk etter andre kule gaver? Sjekk ut coolstuff.no hvor de har gaver til dem som har alt fra før!

 

Gaver til han som elsker å lage mat

Topp 50 beste elektronikk i 2017