- Kommersiell markedsføring -

Og den har støtte for streaming-favorittene Netflix, HBO Nordic, Netflix og Spotify. Kan det bli bedre?

 

chromecast_adapterChromecast heter produktet. Skal du på hytta ved sjøen i sommer, utenlands, til fjells eller på båtferie? Hva er ikke bedre å kunne underholde seg selv og barna med favorittfilmen eller sangene? Hvis jeg var deg, ville jeg merket meg produktet med en gang.

Den lille enheten, på størrelse med en minnepinne samler underholdningen på ett sted. Chromecast kobles enkelt til TV via HDMI og kan streames fra mobilen din, nettbrettet eller dataen. Har du Mac? Frykt ikke, det fungerer med Apple-produkter også. 

Glem avanserte grensesnitt og mengder med fjernkontroller, for nå har du Chromecast. Når du har funnet frem til hva du ønsker å se eller høre, kan du styre alt fra enheten du har i hånden, inkludert lydvolum. Fantastisk? Chromecast samler din underholdning på ett sted og gjør det bare enklere for deg

Med Chromecast er installasjonen så enkel at alle klarer det på egenhånd. Først setter du den inn i en av TV-ens HDMI-innganger og kobler til et trådløst nettverk (WiFi) som er tilgjengelig. Så er du er klar til å sende over filmer, TV og musikk fra smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen.

Det har vært en suksess i Norge, så gjør som mange nordmenn allerede har gjort.

Det smarte produktet kan du kjøpe her.