- Kommersiell markedsføring -

Mandag morgen kom endelig Speak Out- spillet tilbake på det norske markedet. Nok engang tok det kun et par timer før spillet fløy ut av nettbutikken og er nå helt utsolgt.

Rakk du ikke å klikke hjem spillet som tar hele verden med latterstorm har vi en gladnyhet til deg. Nettbutikken CoolStuff har nemlig den engelske versjonen på lager!

Klikk deg direkte inn til produktsiden her.

Klikk deg direkte inn til produktsiden her.


Du kommer til å le så du griner

Har du ikke fått med deg hva spillet går ut på er det bare å sjekke ut denne demovideoen. Gjør deg klar for å le så tårene triller.

 

Reglene er enkle og lette å lære.Sett et artige munnstykke i munnen, trekk et kort, og les opp setningen som står på kortet. Medspillerne skal nå forsøke å tolke din utydelige og ubegripelige tale og gjette hva du sier. Du kommer til å skjønner hvor latterlig vanskelige og morsomme uttrykk som ”melted miniature marshmallows” og ”perfect piece of pepperoni pizza”  blir med Watch Ya`Mouth! Den engelske versjon gjør det litt vanskeligere men samtidig ekstra morsomt!

Vi kan nesten garantere deg en uforglemmelig, hysterisk kveld der både du og vennegjengen kommer til å kjenne magemusklene dagen etterpå! Tårene kommer til å trille!

Gjør deg klar til en høylytt latterfest!

Klikk deg direkte inn til produktsiden her.