- Kommersiell markedsføring -

Smartklokker, aktivitetsarmbånd og pulsklokker er definitivt årets produkter i 2015.

Det kanskje mest innovative er Withings sin smartklokke.

Her finner du klokken

Ved første øyekast ser du kun et klassisk armbåndsur.  Ikke la deg lure. Her skjuler det seg en genial treningspartner og motivator.

Ja, til og med en vekkeklokke som vekker deg når du sover lettest med svake vibrasjoner. Interessant, sant?

0d18d45280d44c923c3fb5f1c43ecb7c

 

Withings Activité skiller seg ut fra de andre smartklokkene først og fremst med design.Klokken er produsert i Sveits.  Den veier kun 37 gram, skinnreimen og safirglasset gir den et klassisk utseende. Men trener du hardt og er redd for klokken følger det med en silikonreim.

Denne flotte klokken måler skritt, søvn og trening med innebygd akselerometer (samme teknologi som benyttes i de fleste treningsarmbånd). Én viser indikerer hvor mange prosent av skrittmålet ditt du har oppnådd, to andre viser tiden.

Her finner du klokken

Withings Activitè har fått knallgode omtaler og den fyker ut av butikkene så her gjelder det å være rask før den er utsolgt! Kun et par stykker igjen på lager!

Skaff deg en i dag0b9122f2d28c867773b540610ebe1c0f

Gratisappen Heatlh Mate brukes sammen med klokken og innen kort tid kommer det en ny funksjon for å måle svømmetrening i tillegg.Klokken er vannbestandig og tåler trykk ned til 50 meters dyp.

Ser du etter en ny klokke, men har samtidig lyst på en treningsarmbånd er denne perfekt for deg. Den tyngder ikke på håndleddet og er en eksklusiv kvalitetsklokke.

 Klokken finner du her