- Kommersiell markedsføring -

Hvis det er en dings du trenger til sommerens fester, så er det denne.

Se det for deg – det er sommer, det er fest i hagen/på terassen/hvor som helst ellers, det er god stemning og alle er klare for fest. Hva er det du mangler for å virkelig kunne by gjestene på det lille ekstra? Verdens kuleste drikkebeholder! Med Watermelon Keg trenger du bare en uthulet vannmelon og valgfri drikke, og vips – du har tidenes råeste måte å servere drinker på.

Her finner du den.

Moter den lille tappekrana på det uthulte vannmelonen og fyll på med akkurat det du ønsker å drikke. Hva med en lekker, rosa punsj, eller kanskje en tropisk drink for å virkelig sette stemningen? Med denne som drinkbeholder får gjestene garantert følelsen av å være på en eksotisk strandfest i sydligere strøk!

watermelon

Hvordan gjør du det?

Først må du fjerne innmaten fra en vannmelon. Innmaten kan du f.eks.servere gjestene – vannmelon er en utmerket sommersnacks! Del opp melonen i små biter og fest dem på små trepinner, så er det lett å spise uten å få vannmelon i hele ansiktet.

Etter du har hulet ut vannmelonen, er det bare å feste på tappekrana som gjør melonen om til den råeste drinkbeholderen vi har sett.

ScreenHunter_1080 Apr. 30 15.44

 

Her kan du kjøpe Watermelon Keg i tide til sommerens fester.

Andre kule dingser til festen og middagene

Sjokoladefontene

sjokofont

Vi elsker jordbær. Vi elsker sjokolade. Da er det ingen tvil om at kombinasjonen av disse to vil bli himmelsk og svært så populær. Voksne og barn vil stå i kø for å kunne prøve denne Willy Wonka-verdi sjokoladefontenen. Du finner også sjokoladefontene i XXL størrelse som virkelig kommer til å skape reaksjoner hos gjestene dine. Den finner du her

Champagne Cooler

champis

Musserende vin eller hvitvin skal serveres kaldt og med denne vinkjøleren kan du pynte opp ethvert bord. Her er det kun fantasien som setter grenser og du kan tilpasse kjøleren borddekorasjonene dine.

Er du bedt bort på grillfest på kvelden og skal ha med deg pappvinen, er det handy med en kjølebag. Du vil vel ikke la vinen stå ute i solen og bli varm? Ta en titt på kjolebagen til pappvin her.

Glassmerker – figurer

27-201

Vi har alle vært der. Du er bedt på middag og du sitter ikke på et sted hele tiden. Du vandrer, skravler med andre og legger fra deg glasset der du står. Og tilslutt aner du ikke hvilket glass er ditt. Utrolig irriterende både som gjeste og vertene. Disse fine og morsomme glassmerkene i tolv forskjellige farger gjør hvert glass unikt og du kan til og med finne en figur som passer hver gjest

Sukkerspinnmaskin

sukkerspinn

17 mai er dagen hvor barn virkelig får kosa seg.

Med denne sukkerspinnmaskinen kan vi love at du kommer til å bli populær hos de aller minste. Og kanskje hos de voksne som er glad i søtsaker også. Sukkerspinn minner om karuseller, sirkus og familiekos. Du kan skape nye tradisjoner og fine minner med denne morsomme maskinen.

Popkornmaskin

popc

De fleste liker popkorn. Og det skader heller ikke at det faktiske er en av de sunnere snacksene vi kan spise.En porsjon kan gi deg 70 prosent av dagens fibrer, og i skallet finnes det stoff som senker kolesterolverdien. Så hvorfor ikke investere i en popkorn maskin hjemme? Denne får du nok brukt mye etter 17 mai feiringen. Perfekt til en filmkveld eller en fest.

Du kan lese mer om denne retroinspirerte maskinen her

En popkorn mikro-skål kan passet for deg som ikke ønsker en popkornmaskin hjemme. Den finner du på CoolStuff.no

Hamburgerpresse

burger

Grilling er et must om været er like bra 17 mai som nå. Det er sosialt, koselig og utrolig, utrolig godt. En hjemmelaget burger er himmelsk etter en lang dag med masse tråkking i byen.

Gjør som yankeene og lag en fantastisk en «stuffed burger». Med hamburgerpressen kan du enkelt trylle frem knallgode hamburgere med diverse fyll! Hva med nydelig smeltet ost i burgeren din. Mmm.. vann i munn bare av tanken.Du vil bli familiens og venners hamburger-ekspert med denne.

Les om hvilken grill som passer deg her

Saftisformer

saftis

17 mai og is går hånd i hånd.

Softis er en klassiker, men du kan lage en sunnere variant til barna med disse saftisformene.Fyll formen din med deilig juice, brus,hjemmelaget smoothie frys ned og spis. Dette sparer deg både for kalorier og penger.

Ispinnemaskin

ispinne

Ispinnemaskin er veldig enkelt en former og pinner som tillater deg å lage egen is. Fyll formen med knuste bær, yoghurt eller hjemmelaget saft og etter bare 8 minutter i fryseren er ispinner klare. Ved å være kreativ kan du lage et uendelig antall forskjellige is i fargerike kombinasjoner.Hva med yoghurtis med sjokoladetrekk? Du finner sjokolastasjon som hjelper deg med dette her

Nyt sommeren og gode, sunne ispinner.

 Mini Donut Maker

donuts

Du trenger ikke stå timesvis på kjøkkenet for å bake kake til den store dagen. Hva med donuts? De fleste liker donuts, du slipper å skjøre porsjoner og med dette vaffeljernet til nettopp dette bakeverke kan du lage dessert på null komma niks.Visp sammen en røre, hell røren i din oppvarmede donutmaskin, vent noen minutter og ta ut perfekte donuts!  Du kan la barna være en del av bakingen eller la dem pynte sine donuts med glasur og støssel.

Les også:

10 dingser som gjør hagelivet morsommere

Beste potetgullet lager du selv

10 kjøkkendingser som gjør maten super