- Kommersiell markedsføring -

Det er ikke så rart at sykkel er enormt populært i land som Danmark og Nederland. Land hvor metaforer som pannekake fungerer som vafler med pølse i Østfold.

Her i vårt land er det også mange som sykler med mer eller mindre profesjonellt utstyr, slik som man finner her. 

Ellers kan sykling ofte være noe man gjør med en skikkelig GPS-klokke med sykkelfeste. Altså de som er mer eller mindre profesjonelle, eller bruker sykkelen som trening.

Hva så med alle oss andre?

Alle oss som ikke har en matchende sykkelshorts til naboens blomsterbed om våren, som ikke bor i Danmark og som vet nøyaktig hvor vi skal uten GPS-måling? Vi som skal opp den lange bakken etter jobb, og som helst skal ha energi nok til både å sjekke lekser og oppdatere Facebook?

9109289435166Løsningen er selvfølgelig en elsykkel. Merkelig og overraskende nok har det tatt litt tid før dette har blitt stort her i Norge, men nå er det virkelig på vei inn. Ikke så rart, for selv på flatbygdene i innlandet i Norge er det så kupert at det å ha litt ekstra motorhjelp i oppoverbakkene er virkelig deilig.

Noen elsykler koster like mye som et grei bruktbil, og da begynner vitsen å bli liten for mange. Heldigvis har vår alles kjære svenske favorittbutikk, Clas Ohlson, fikset dette. Deres billig-elsykkel har fått god kritikk av Dinside med terningkast 5, og følgende konklusjon:

Brukervennlig, solid, god komfort, god framdriftshjelp, både hånd- og fotbetjent bakbrems.

Her kan du sjekke elsykkelen til Clas Ohlson