- Kommersiell markedsføring -

Det finnes mange navn på monstre:

Mastodont, mammut, koloss, goliat, godzilla.

De navnene kan alle bli brukt når denne TVen, og dens prislapp, skal omtales.

Større er bedre

samsung-ue88js9505qxxe(216138)_Extra-8

Når TVen er sidestilt er den så tynn at vi faktisk får plass til den ved siden av teksten.

TVer blir bare større og større. For ikke lenge siden var det 48 tommer alle ville ha inn i stua, men det er snart for lite. Nå er det 55 tommer-TVene som har sneket seg nedover i pris, og det er nok ikke lenge før 65 tommer er det alle vil ha. Den billigste i siste kategori kan du nå få for under 8 tusenlapper.

I tillegg til at de fleste TVer nå har 4K-oppløsning begynner TVene også å få nye former. Vi husker godt den gamle klumpen som tok opp halve stua, med en utover-kurvende skjerm. Ironisk nok har ny teknologi gjort at TVer igjen har fått kurver, men denne gangen går den innover. Dette gir en følelse av at du er midt i bildet, og en jevnere synsopplevelse. Også blir TVen mye stiligere.

Slik er det også med denne kolossen fra Samsung. TVen er på hele 88 tommer, og hvis ikke det sier deg så mye så skal vi prøve å forklare det litt mer i klartekst.

Så stor er TVen

Hvis vi tar utgangspunkt i samlet statistikk fra sesjon i Norge fra 2012 finner vi at bredden på TVen (eller godzilla som vi liker å kalle den her på huset), som er på hele 196,3 cm, er 16,4 cm mer enn gjennomsnittshøyden på vernedyktige gutter.

Vekten på mastodonten av en TV er på 65 kg, eller 2,5 kg mer enn gjennomsnittsvekten for jentene som møtte opp sesjon.

Med andre ord så er det nesten som å få inn et nytt familiemedlem i stua, eller en ny rekrutt til bataljonen.

samsung-ue88js9505qxxe(216138)_Extra-1

Når TV-en vises i fullbredde er den så bred at vi ikke har noe annet valg enn å gi den hele sidebredden.

Pris

Med den størrelsen og bildekvaliteten er det kanskje ikke rart at valget om «TV eller ikke TV» kanskje er nærmere et valg om «skal vi kjøpe TV, eller bil». Mammuten fra Samsung er noe av det beste det Sør-Koreanske selskapet har å by på, og prisen – den er deretter.

Få en smak av toppen

De fleste av oss har nok ikke råd til Samsungs goliat, men heldigvis finnes det alternativer. Faktisk så er prisen på hjemmestereo-anlegget som passer med Samsungs bøyde TVer ikke alt for ille, og i tillegg ser det ganske nydelig ut. Innenfor den samme TVserien som den gigantiske TVen så finnes det også mindre versjoner til en desto billigere penge. Kjøper du for eksempel denne 48-tommeren kan du jo fortsatt oppleve litt av drømmen ved å sette deg enda nærmere skjermen.

samsung-hw-h7500(216712)_Extra-0

Deilig buet lydplanke