- Kommersiell markedsføring -

Nordmenn har virkelig fått opp øynene for droner og etterspørselen etter det avanserte luftfartøyet har økt enormt det siste året. Økningen ses spesielt på DJI Phantom-modeller. Dette skyldes at de er utrolig enkle i bruk, har eksepsjonelt gode kameraer og kan styres med telefonen. Nå er nettbutikken Hobbex.no fått inn det Phantom 3!

Se for deg de mest fantastiske bildene og filmene fra vinkler du ikke trodde var mulig! Phantom 3 vil imponere deg med sine utallige funksjoner.

Og, vi skal ikke stikke under stolen at det er utrolig gøy. Vi mener Utrolig Gøy.

Sjekk nettbutikken her.

dron2Dronen med imponerende egenskaper

Noe som før var sett på som spesialvare har nå blitt allmennseie og nordmenn skal ha det beste av det beste.

Selv om du aldri har rørt en drone før, vil du lett lære deg og bruke Phantom 3.

Phantom 3 inneholder den beste og nyeste DJI flyg teknologi. Denne avanserte dronen vil kunne oppfylle alle ønsker om å fly bedre og tryggere og kapre de mest spektakulære bildene! Ta den med på ferie og få et unikt syn på ferieparadiset. Eller kanskje liker du å utforske uante deler av hjemmebyen? Her har du muligheten til å leke spion og leve ut drømmene dine.

drone1

Med et integrert, stabilisert kamera, vil din Phantom 3 gi liv til fantasien. Phantom 3 Standard har et helt integrert kamera som filmer i 2,7K video med opptil 30 bilder per sekund og tar 12 megapiksler bilder. En forbedret sensor gir deg større klarhet, mindre støy og bedre bilder enn noen tidligere flygende kamera.

Her finner du mer informasjon om den avanserte dronen.

Phantom 3 tar så klare og fengslende bilder at du kan vise det til venner og familie på den store skjermen.

Sosiale medier er fulle av bilder tatt av Phantom 3:

Hobbex har et enormt utvalg droner i alle prisklasser. Ta en titt her for å se hele utvalget.

Kraftfull DJI GO App

Denne dronen har mange avanserte funksjoner som mange vil elske.

Du kan sette sammen filmer i løpet av sekunder med den enestående appen. Her legger du også på musikk, tekst og mye mer. Appen gir deg i tillegg full kontroll over dronen. Kontroller alt fra take-off til landing, skift mellom foto og video, ta bilder og stopp filmen akkurat når du vil. Du kan så klart styre kameraet manuelt i også.

Interaktiv flysimulator

Du kan fly og forbedre dine fly-ferdigheter uten å forlate stuen. Den medfølgende flysimulatoren gir deg en ekte flyopplevelse, mens du sitter i sofaen og bruker fjernkontrollen.

Dronen har mange imponerende funksjoner som du kan lese mer om her.

Les også:

Verdens første iPhone synkroniserte sykkel

Verdens beste fotballspill