- Kommersiell markedsføring -
kopp3

De er nesten som tatt ut av animasjonsfilmen Skjønnheten og udyret.

Disse søte skålene har vært veldig populære og nå har du endelig muligheten til å skaffe deg din egen skål, kopp eller eggeglass. Disse herlighetene vil utvilsomt sette et smil om munnen din når frokosten skal inntas litt for tidlig på morgen.

Smågretten på morgenkvisten?

Hva er da ikke bedre enn å se et smilende ansikt i kombinasjon med en god mengde kaffe? Høres absolutt ikke dumt ut.

skål

Hvilken skål er du i dag? Glisende, lykkelig, kyssende eller kanskje forelsket? Klikk på bildet for å se nærmere på skålene

Du trenger faktisk ikke å bevege deg ut døren for å skaffe deg disse. Nettbutikken Coolstuff har alle på lageret og mye annet. Ta en titt her og se hva som kan friste.

Du slipper unna by-kaoset, køer, støy og stress og kan heller nyte en dag i solen. Skålene er kun et tastetrykk unna, så dette er da ingen sak.

kopp2

Med en følelsesskål, kopp eller eggeglass kan du uttrykke hva du føler i øyeblikket. Eller hvorfor ikke gi den bort til noen og vise hva du føler for dem? Et kyss til partneren? Et smil til mamma, pappa eller den vennen som betyr ekstra mye?

Velg mellom fem typer ansiktsuttrykk på: flørtende, kyssende, lykkelig eller forelsket. Dette er høykvalitetssporselen så disse vil vare en god stund ( så sant du ikke mister dem i gulvet, så klart).

Forkost får en helt ny mening når disse står på bordet.

Er du glad i mat, burde du se på disse kule kjøkkendingsene

egg

En frokost eller lunch blir så mye søtere

Både skålene og koppene kan brukes til mat og drikke, men du kan sette de frem på bordet fylt med favorittsnacks og bare vent til gjestene får øyne på dem.skål3

 

egg3

Du finner masse annet kult på nettbutikken CoolStuff.no.

 

   Les også:

Verdens mest geniale armbånd, her

Bli kvitt ryggsmerter, her