- Kommersiell markedsføring -

Solen titter mer og mer frem. Temperaturen øker på gradestokken og vårklærne kan brukes. Vi flytter oss ut fra husets fire vegger og vil helst tilbringe tiden der solen varmer oss. Dette er synonymt med at hagen må fikses, barna begynner å leke utendørs (vannkrig, sykling, skating, fotball – you name it) og vårpussen er i gang.

Da kan det være kjekt med dingser som hjelper deg på veien …

Hageslangen alle må ha

Vanlige hageslanger er et herk. Store, lange og flokete. Vi liker det ikke, sånn egentlig.

Denne hageslangen derimot, har blitt en favoritt! Når den fylles med vann, vokser den seg tre ganger så lang.  Når den tømmes, krymper den igjen. Dessuten floker den seg ikke.

Sjekk prisen på den smarte dingsen her!

Genial luftpumpe

Lite luft i bil- eller sykkeldekket? Den elektrisk pumpen med trykkmåler fikser biffen. Den nye pumpen med lufttrykkmåler løser luftproblemene, på bildekk og sykkeldekk og flate fotballer, og det er det mange som har god nytte av nå på våren.

På lager? Sjekk her!

 

Kjekk turkamerat

Lommegrillen er sammenleggbar, har lav vekt og monteres på et blunk. Det blir automatisk en grill du tar med på søndagsturen, for grillpølsene må jo smake godt.

… og prisen er overkommelig!

Høyttaleren til parklivet

Den transportable høyttaleren passer til alle typer fester og samlinger. Den er enkel å ta med seg rundt og gir god nok lyd.

Derfor bør du skaffe deg den!

Lag 360-graders filmopplevelser

Med Denver 360° kan du forvandle natur, action eller en hverdagslig rusletur til en rå VR-film.

Vanskeligere er det ikke med dette actionkameraet

 

Perfekt til vår og sommer på veien

Segway har slått an med de morsomme ståhjulingene sine, og spesielt turistene digger transportmiddelet på ferie. Med Segway Ninebot Mini Pro er ståhjulingen plutselig oppnåelig (prismessig) for mange, og er leketøy flere skaffer seg nå.

Les mer og se prisen på Segwayen her!

 

Grillen er klar på 4 min!

Er du lysten på grillmat, men orker ikke tanken på å fyre opp et bål, eller steikepanna. Det er for tidkrevende og i tillegg har du ikke lyst til å gå rundt å lukte surt bål.

Her får du tak i den – til en svært overkommelig pris!

 

Hundens nye leketøy

… som er morsom for både deg og hunden. Nå kan hunden din leke så mye den vil, og du kan se på at den morer seg.

Her får du tak i den!

Vår- og sommermoro

Når gresset blir grønt blir et slag badminton et must. På under ett minutt er du klar for et slag badminton mot kompiser, venninner, faren, moren, søster, bror, niese – you name it. Du klikker bare nettstolpene på plass i selve vesken, og vips, så har du en badmintonbane!

Se det bærbare badmintonsettet her