- Kommersiell markedsføring -

Slik unngår du tomt batteri når du bruker mobiltelefonen på kalde dager.

Mobiltelefoner fungerer dårlig i den norske vinterkulda, og det er spesielt batteriet som sliter når gradestokken kryper under null.  Heldigvis finnes det flere dingser som kan brukes til å holde telefonen i live når du utsetter den for minusgrader, for eksempel på en skitur.

Her er tre produkter du bør vurdere å skaffe deg:

Vagaborn håndvarmer med powerbank

Frosne hender og tomme mobilbatterier er to av de kjedeligste tingene ved vinteren. Med Vagaborn håndvarmer slipper du begge problemer.

Håndvarmeren kan stilles inn på 40, 45 eller 60 grader, noe som er mer enn nok til å tine opp iskalde hender når vantene ikke duger.

At Vagaborn også fungerer som powerbank løser det klassiske problemet med at batteriet på smarttelefonen din lades ut like raskt som temperaturen synker en klar januarnatt.

På den laveste temperaturinnstillingen fungerer håndvarmeren i hele åtte timer, og powerbank-funksjonen gir ca 1,5 lading til smarttelefonen.

Når prisen er på akseptable 299 kroner, er det vel egentlig ikke så mye å tenke på?

Bestill Vagaborn håndvarmer her og nå!

 

Batterideksel til iPhone

Med et praktisk batterideksel til iPhonen slipper du å være redd for at telefonen plutselig skal dø midt i noe viktig.

Det fungerer på den måten at du ganske enkelt skyver telefonen inn i dekselet. Når telefonen lades, lades også dekselet. Dermed har du alltid tilgang til masse strøm, enten du skal på skitur, se på film, holde presentasjoner eller spille spill.

Batteridekselet består av to deler som festes til hverandre med magneter, og det er lett å føre telefonen inn i dekselet. Du slipper dessuten å fikle med flokete ledninger som ellers har lett for å lage krøll når du bruker vanlige nødladere.

I tillegg beskytter også dekselet telefonen som alle andre ordinære deksler gjør, og det er både grepvennlig og behagelig å holde i. Den øverste delen av dekselet kan man ta av og bruke som støtte bak på telefonen hvis man har behov for at telefonen skal stå.

Batteridekselet fås i to modeller: én til iPhone 6, 6S og 7 og én som passer til iPhone 6/6S Plus og 7 Plus. Batteridekselet koster normalt 399 kroner, men er for tiden på tilbud hos Coolstuff.

Sjekk prisen her!

 

Kupp på nødlader

Hvis du er på jakt etter en tradisjonell nødlader/powerbank, har nettbutikken Milrab et meget godt tilbud. iiglo Powerbank er en medium lader som er satt ned fra 299 til 199 kroner.

Den kommer i enten hvit eller svart med et gummiert belegg, slik at den er meget god å holde i. iiglo Powerbank har et beskyttende skyvbart lokk som gjør den vannavvisende og støvsikker, og som fungerer som på/av knapp for enheten.

Praktisk Led-indikator viser deg hvor mye strøm du har igjen. Denne powerbanken kommer med et 6600mAh Samsung li-ion batteri, og klarer å lade din smarttelefon opptil 4 ganger.


Bestill iiglo Powerbank til kun 99 kroner her!