- Kommersiell markedsføring -

Sliter du med søvnløse netter? Da kan du kanskje ha godt av en ny dings på nattbordet. Withings Aura er noe av det siste innen søvnteknologi som i tillegg til å fungere som vekkerklokke, nattbordslampe, telefonlader og søvnmåler også kan hjelpe deg som sliter med å finne søvnen.

Vekkerklokken har lysfrekvenser som stimulerer kroppens melatonin – hormonet som styrer søvnen, og kan spille såkalt «hvit støy» som fungerer avslappende og som minsker i styrke under innsovningen. Under madrassen legger du den medfølgende søvnsensoren som overvåker søvnen din og vekker deg på det tidspunktet kroppen din er mest innstilt på å våkne. Når vekkerklokken da ringer tennes lampen på Withings Aura i nyanser som sørger for en myk start på dagen. Du kan selv velge om du vil våkne til lyden av din favorittspilleliste på Spotify, en nettradio-kanal eller spesialproduserte oppvåkningsprogrammer.

Les mer om Withings Aura her.

 

Alle søvndataer lagres i appen på din iphone eller ipad og viser faktorer som romtemperatur, lys og lyd slik at du kan tilpasse omgivelsene du sover i for å få best mulig søvnkvalitet. Vil du bare ta deg en høneblund har også produktet et eget power nap-program.

ios-withings-aura

Withings Aura krever trådløst nettverk, og fungerer også som en vanlig nattbordslampe, høyttaler og har ladeporter for smarttelefoner på baksiden. Foreløpig må du ha en iphone eller ipad med ios 6.0 og senere, men støtte for android er planlagt.

Kjøp produktet her.