- Kommersiell markedsføring -

Hva skiller en god og effektiv arbeidsplass fra en hvor folk mistrives?

Det kan være så mangt tenker du. Miljø, kollegaer og arbeidsoppgaver troner nok høyest på listen. Helt riktig. Men hva trenger ellers en bedrift med åpnet landskap fylt med PCer, møterom, lobbyer, kantinen og andre rom?

Mange tenker kanskje ikke nok over det, men en organisert og velutstyrt kontor er en viktig del av en effektiv arbeidsplass. Fiks hverdagen på jobb med riktig utstyr!

Her er det mye en bedrift trenger.

Kontorstilen kan faktisk avsløre hvem du er, eller verre: gi et vrengt bilde av deg. Alle har stressende dager hvor pulten er fylt opp med kaffekopper, post-it lapper og oppbrukte kulepenner. Dette er enda verre om lobbyen der eventuelle samarbeidspartnere eller kunder sitter og venter. Tom kaffemaskin og rotete venterom sender ut dårlige signaler.

Fiks hverdagen på jobb med riktig utstyr!

office-inkClub_JPG_press

InklClub er ditt lager på nett

På nettbutikken finner du et enormt utvalg av varer innen blekk og toner, skrivere og skrivertilbehør, batterier, støvsugerposer, rengjøringartikler, skopleieprodukter, data- og mobiltilbehør og mye, mye mer. InkClub begynte da to entreprenører startet med salg av blekkpatroner via nett. Nå handler over 4 millioner kunder i 10 land fra nettbutikken!

Du finner alt du måtte trenge til kontor, både elektronisk og i papirform, samt andre nyttige produkter i kategoriene kaffe, belysning, rengjøring og hygiene.

Ta en titt på nettbutikken her

Alt fra permer til post-it

PicMonkey Collage

Arbeidsdagen blir mer effektiv når du har utstyret i orden. Med en DYMO maskin kan du enkelt lage merkelapper til hyller og bokser hvor du skal oppbevare kontormateriellet på en ryddig og oversiktlig måte. Det er mye vi ikke tenker over at vi trenger på et kontor, før det er tomt, slik som post-it lapper.

Fyll opp lageret her

Nordmenn er kaffeelskere og drikker mer kaffe enn noen andre i verden. Du vet at en god arbeidsdag starter ved kaffemaskinen. På inkClub kan bedriften din kjøpe ekte italienske kafffemaskiner. Dine ansatte og kunder vil nok takke deg for det. Du får også tak i nye og spennende kaffevarianter på nettbutikken.

Møtene blir helt klart mer populære når de ansatte kan nyte en nykvernet kopp med varm drikke. Her finner du hele sortimentet

8876353028126På InkClub kan du handle som privatperson eller bedrift. Les mer her

Smarte tilbehør til PC, nettbrett og telefon har nesten blitt forbruksvarer i bedrifter. Er det ikke telefoner som blir ødelagte, så er det høretelefoner, datamus og mye annet. InklClub har bredt utvalg av elektronikk og elektroniske tilbehør som du enkelt kan klikke og sende til jobben, hytta eller hjemmekontoret. Se utvalget her

Denne dingser trenger alle kontor

Har du noen gang irritert deg over at du ikke har nok innganger for alt som skal kobles til eller lades fra maskinen? Eller at overgangen bruker for lang tid? Nå kan alt det løses.

voomiekontor

Vooni USB-sentral er en hub med 7 porter som kan skrus av og på. På godt norsk betyr det 7 innganger for ladere, utstyr og annet som skal kobles til maskinen. Det at hver og en av dem har en bryter for å skru den av og på, samt er USB 3 (som er superrask) betyr at du fort kan overføre filer eller lade mobilen. Eller mobilene, siden det er 7 utganger. Ikke nok med det – pakken kommer også med nettadapter hvis du vil lade syv mobiler på en gang. Perfekt for jobben eller hjemmekontoret.

Her finner du den geniale dingsen

Pulten blir fort ikke bare et sted vi jobber. Det er også et sted mange av oss spiser og drikker, som medfører fettflekker, matrester og mye annet smuss over tasteturen og datamusen. Har du enda ikke prøvd det geniale renseslimet- bør du gjøre det nå!

926c047eb7b6414f4fa069f6545cde73

Takket være den slime-liknende konsistensen kommer det seg hele veien ned i kroker og kriker, fanger opp smusset og skitten og absorberer hele rasket inn i sitt slime DER DEN NØYTRALISERER BAKTERIER!

Les mer om Cyber Slime her