- Kommersiell markedsføring -
cybbe

 

Tastaturet, musen og andre redskaper du antakelig har brukt til å klikke deg inn på denne saken, skal visstnok være bakteriebomber.

Våt klut er selvsagt ikke et alternativ hvis du ønsker å rengjøre tastene på tastaturet, smarttelefonen eller kameraet ditt.
Lett er det heller ikke, da det er vanskelig å komme til på enkelte steder.

Noe som derimot gjør jobben enklere, er Cyber Clean; en slimliknende masse som kan skvises inn der hvor intet annet kommer til. Massen er klebrig og såkalt antibakteriell, som gir den evnen til å få med seg støv, smuss og skitt, samtidig som den rengjør de utilgjengelige områdene vel så godt som den våte kluten. Cyber Clean skal også skifte farge når den har absorbert nok skitt til at den ikke kan brukes mer.

Cyber Clean kan skilte med to typer slim til forskjellig formål. En til bruk i bil, og en til generell bruk til annet småtteri. Cyber Clean for Bil har mintduft, mens den originale dunster friskt av lime.

Cyber Cleans gøyale konsistens gjør den for øvrig også høyst lekevennlig. Og et bakterienøytraliserende leketøy er vel ikke noe alle kan skryte av å eie, er det vel?

Cyber Clean fås hos coolstuff.no

 

Skrevet av Jørgen Syversen