- Kommersiell markedsføring -

Når meteorologer spår en ekstremvinter, sender dette frysninger gjennom kroppen på mange.

Spesiell kald vinter er ikke det vi forventet etter den kalde sommeren som møtte oss i år.  Været får vi ikke gjort så mye med og det positive med høst og vintermåneder er inne-hyggen. Men for mange er kalde måneder en utfordring på grunn på grunn av tørr og sprukken hud og irriterte øyne.

Lave temperaturer ute og høye temperaturer inne er faktisk hovedårsaken til mange plager som forkjølelse, tørr hals og irritert og tør hud i både ansikt og resten av kroppen. Vi har funnet løsningen på dette! Den heter AquaticMist.

Slutt på irriterende plager

Vi tenker sjeldent over at fyr i peisen og ekstra varme fra termostaten ikke er optimalt for oss som allerede sliter med tørre øyne og hud? Luft med høyt innhold av luftfuktighet har en positiv påvirkning å huden. Inneklima med elektrisk oppvarming suger opp fuktigheten og fører til tørr, sprukken og irritert hud.

Hva betyr dette? Jo, det betyr i praksis at vi i Norge er nødt om å gå til anskaffelse av luftfukter, men som mange allerede vet kan dette bety en mindre pen boks som du helst ikke vil ha stående fremme. Vi som har lagt inn så mye tid og penger på interiør vil ikke ha slik hvit kloss  som blåser ut luft som en vannkoker midt i stuen!

Vi har lett nettet rundt og funnet denne luftfukteren fra AquaticMist som faktisk løser interiør og helseproblemet. Først og fremst er den kjempefin å se på – den ser nesten ut som designervasen som mange har i stuen. For den andre er dette en genial luftfukter.

luft

AquaticMist er beregnet på rom på opptil 65 m2. Ved hjelp av tre munnstykker med forskjellig lengde kan du tilpasse hvordan luften spres i rommet, og styrken regulerer du med fjernkontrollen som følger med. Dette betyr at du hele tiden kan endre og styre luftfuktigheten i rommet. luft1

Den enestående designen gjør at luftfukteren passer godt inn i de fleste hjem.

Les mer om luftfukteren her.

Bra for deg og ditt hjem

Tørr luft irriterer både øynene og huden, og dessuten trives virus bedre i den tørre luften. AquaticMist blåser bort luftproblemene og etterlater seg behagelig fuktet luft.

En bedre inneklima er ikke bare optimalt for deg, men også for ditt hjem. Møbler og instrumenter av tre tørker ut og sprekker i alt for tørr luft. AquaticMist er derfor en genialt og riktig valg for både deg og ditt hjem.

Her kan du se nærmere på AquaticMist.