- Kommersiell markedsføring -

Skal du finne drømmedama eller er du på leting etter drømmejobben? Ja, da er det viktig at du viser deg fra din beste side.

Ansiktet er det vi legger merke til først, og derfor er det viktig at du har alt på stell. Ditt ansiktshår kan derfor si mye om deg og din sinnstilstand.

ThinkstockPhotos-186052108

Hvilken stil er deg?

Men det betyr dermed ikke at du som man skal føle at det er greit å gå rundt med en Gandalf-lignende skjeggvekst. Signalene du sender ut da er at du ikke bryr deg som mye om stell og pleie. Det er lite tiltrekkende og du kan ikke regne med å fange drømmedama.philips-qg337116(195102)-0

Kjører du med alt for mye pleie og har rene George Michael stilen, kan det hende du sørger for å skremme bort de fleste kvinner. Vi liker at dere ser velstelte ut, men ikke vær for streng. Vi syns tredagers er utrolig sexy.

Et godt trimmet overskjegg kan gjøre deg til en utilnærmelig autoritet, mens alt for stram stil med både glattbarbert ansikt og alt for mye gele i håret kan føre til at damene kanskje føler du er litt for opptatt av utseende. Kvinner liker at menn tar vare på seg selv, men dere skal så klart ikke bruke lengre tid på badet enn oss.

Vanntett hårtrimmer med justerbar skjeggkam

 

Skjegg

Philips QG3371 – vanntett alt-i-ett-trimmer

philips-qg337116(195102)-LargeDette er en trimmer med 7 tilbehør og justerbare kammer med opp til 18 ulike lengdeinnstillinger. Trimmeren er vannfast og rengjøres enkelt under rennende vann. Her får du alt du trenger innen trimming og barbering.Du finner den her

ThinkstockPhotos-511977313

Skjegg er på moten, men du kan ikke regne med at ansiktsmanken skal gro vilt og du likevel ser bra ut.Skjegget ditt skal gjenspeile deg og din personlige stil. Det skal ikke henge over leppene og dette er ikke et sted du sparer biter fra lunchen i.

Et ordentlig skjegg er synonymt til en ordentlig mann. En mann som tar styring, en mann som ikke er redd for å være seg selv og spiller etter sine egne regler. Svært så attraktivt.

Et fint skjegg krever trimming og dermed er det viktig at du har de riktige verktøyene til denne oppgaven. Ikke tenk på å trimme skjegget med en rusten kjøkkensaks.

 

Barbering og trimming

Kjører du et tredagers-skjegg kan dette bety at du er opptatt av trender. Du vet kvinner liker en mann med denne typen hårvekst og du er selvsikker, uten at det blir for mye. Men ikke gjør feilen og tro at en tredagers kun krever at barberhøvelen for en hvilepause. Et tredagers-skjegg skal trimmes det også.

ThinkstockPhotos-511851909

Det finnes utallige barbermaskiner og trimmere på markedet. En av de største nettbutikkene innen hjemmeelektronikk, NetOnNet anbefaler Braun Series 7790 CC maskinen.

 

Braun Series 7 790cc

Verdens eneste intelligente soniske teknologi med 10 000 mikrovibrasjoner – avleser ansiktets konturer og tilpasser seg skjeggets tetthet for å gi Brauns grundigste barbering. Series 7 er den eneste barbermaskinen fra Braun med tre ulike barberingsinnstillinger.

braun-series7790cc-4(176293)_Extra-3Presisjons-langhårtrimmeren på Series 7-modellene tilbyr den beste kutteytelsen av alle premium-barbermaskiner.

For å trimme kinnskjegget, barten eller skjegget med dette perfekte og presise redskapet skyver du bare langhårtrimmeren oppover. Men styr unna Hulk Hogen- look, og kinnskjegg er kun aktuelt om du skal imitere Elvis.

braun-series7790cc-4(176293)_Extra-0

Braun Series 7 790cc med sonisk teknologi og rengjøringsstasjon

 

Du kan lese mer om den avanserte barbermaskinen her.

NetOnNet har stort utvalg av alt innen personlig pleie for menn. Ta en titt her.

 

Konturteknologi

Dette er den mest avanserte barbermaskinen fra Phillips noensinne. Det har blitt lagt vekt på ansikts-konturer og den aller beste hårfjerningen på markedet. V-Track-systemet posisjonerer hårene i den beste posisjonen for en tett barbering og opp til 20 % bedre hårfjerning.

Philips S9511/31

philips-s951131(207914)_Extra-4philips-s951131(207914)_Extra-3

 

  • Drifttid: 50 minutter
  • Rengjøringsstasjon
  • Wet & Dry
  • Super Lift & Cut
  • Display

Philips har i tillegg noe som heter Aquatec-forseglingen. Dette gjør det mulig å velge hvordan du ønsker å barbere deg. Du kan velge en komfortabel og tørr barbering eller en oppfriskende våt barbering med barbergel eller barberskum for ekstra komfort.

 

Finn redskapet som passer deg og dine behov.

Du finner mye å velge mellom på NetOnNet.noThinkstockPhotos-499030583

Philips S9111/31

philips-s911131(207912)_Extra-1

 

 

 

Det komplette grooming-settet

for maksimal presisjon og fleksibel trimming!

remington-pg6050allinonegroomingkit(175408)-1

 

 Les også:

Dette er de BESTE mobiltelefonene

Disse dingsene redder deg på reise

Det beste potetgullet lager du selv