- Kommersiell markedsføring -

Det er ingen overdrivelse at de smarte telefonene har blitt uerstattelig for svært mange av oss. Det er et kommunikasjonsmiddel, det er en klokke, det er en tv, det er en kalender og det er en avis. For mange er det også boken man har med seg og underholdningene for de dagene hvor man blir overrasket av frivillige eller ufrivillige pauser.

c6b6a2b22f0b6fdc93493677ac01dae3De største farene for at mobilen ikke skal fungere så godt som man ønsker det er selvfølgelig nok batteriet. En super løsning er denne solcelleladeren. En enkel og grei lader som får plass i lommen eller vesken i motsetning til de store man tidligere har sett. Perfekt å ha med seg, og den lader mobilen (eller nettbrettet) ditt uansett hvem som har laget den (epler eller androider).

Sjekk ut den geniale solcelleladeren her

Hva så hvis du skal bade? Da satser du på ett av disse vanntette futteralene. Enkelt og greit, og passer også bra å ha i vesken på stranden hvis det er sand og sol.

Sjekk futteralene her

ba6926b00f65804ea06bbe834e2842d7En annen, veldig irriterende ting, er at det ikke finnes en løsning og en kabel som virker på alle telefoner og nettbrett. Heldigvis er det noen som setter seg fore for å løse slike problemer. En slik løsning er 3-i-1 USB-kabelen fra Vooni. Lader både gamle og nye iPhone, android-telefoner og nye iPader og gamle iPader.

Her finner du den kabelen 

Har du en iPhone bør du satse på en JUMP cable. En helt genial lader for iPhone, både en nødlader og en ladekabel. Alle som har iPhone eller iPad bør ha denne.

Sjekk den her

Har du ikke iPhone er dette en av de kraftigste og beste nødbatteriene du kan sjekke. 

PS! En siste smart dings er reiseruteren som også er en USB-lader, den virker nemlig med alle slags stikk-kontakter. Vi har selv brukt den, om enn bare for de to USB-utgangene. Sjekk her. 

Et lite apropos – denne høyttaleren kan fort bli sommerens virkelige store slager.