- Kommersiell markedsføring -

Slik unngår du å brekke bein og armer i vinter.

Hvis du har hatt følelsen av å være Bambi på den berømte glattisen i løpet av de siste dagene så bør du lese videre. For det finnes noen enkle og raske løsninger for å unngå å brekke både det ene og det andre, og det bør du nok ta på alvor.

Her er redningen for deg som ikke vil risikere å tilbringe resten av vinteren på krykker.

 

Traxole Piggsko

piggsko3_1
Traxole piggsko fra Enklere Liv er skoene du bør investere i om du vil være sikker på å holde deg på beina gjennom hele vinteren. Skoene har slitesterke, kraftige pigger, er vannavisende og vinterforet med 3M Thinsulate, har refleks, god demping og gummiforsterket tupp.

Her finner du Traxole Piggsko

 

Se flere alternative piggsko til henne her

Se flere alternative piggsko til han her!

Nordic Grip Walking

 

Den aller mest populære brodden, og brodden for et optimalt feste er fra Nordic Grip Walking. Med denne er du 99% sikker på å unngå å falle på isen. Her finner du de!

 

 

Hælbrodder

141927001

 

Disse hælbroddene fra Nordic Grip kan tas av og på med en hånd, og er derfor superenkle og smarte for de fleste på glattisen. Ha de alltid med i vesken, og smett de på når du kjenner at underlaget er glatt.

Sjekk dem her

 

 

Nordic Grip Running

 

 

 

Vinter og glatt føre er ingen hindring for den treningsglade, men også her er det svært viktig å gjøre hva man kan for å unngå ulykker. Litt fuktig vær etterfulgt av kuldegrader fører raskt til et tynt isdekke som kan være livsfarlig for morgen eller kveldsmosjonisten. Derfor er brodder eller piggsko ikke mindre viktig enn refleksvesten.

Her finner du brodder til joggesko

 

Flere sko med brodder

 

Er du allikevel ofte ute å løper bør du investere i et par joggesko med pigger. Vi elsker disse populære skoene fra Asics som både er svært behagelige med GoreTex i overdelen og god passform,  pene å se på og har fastmonterte pigger i sålen..

 

Gel-FujiSetsu 2 GTX Piggsko Dame

 

170552002

 

 

Klikk her for å sjekke størrelser på lager

 

Se flere alternative piggsko til henne her!

 

 

Gel-FujiSetsu 2 GTX Piggsko Herre

 

 

Klikk her for å sjekke størrelser

 

 

Nordic Grip Wets støvler

 

 

wet-winter-blue-3
Vil du ha sko uten pigger, og i tillegg være tørr på beina? Med 100 prosent vanntetthet og Ice-Lockteknologi er dette en av sesongens mest populære varianter. Den er skapt for nordiske værforhold – slaps, snø, is og regn, selv om vi allikevel vil anbefale pigger i tillegg på islagt føre.

Men absolutt et kult alternativ (den har tross alt vunnet designpris) for slapsete føre.

Her får du tak i Nordic Grip Wets

… og her finner du de i fargen rød!