- Kommersiell markedsføring -

Drop Stop fjerner alles irritasjonsmoment i bilen.

Har du bil? Hvis svaret er ja, så har du trolig opplevd noe av det mest irriterende som går an som sjåfør.

Vi har alle mistet noe ned og under bilsetet, det være seg nøkler, mobiltelefon, potetgull, penger eller pommes frites, og mye annet. Vil du unngå at det havner under setet, er det geniale produktet Drop Stop et smart kjøp.

En av mange fornøyde kunder skulle hatt denne oppfinnelsen for lenge siden …

Jeg synes at den kanskje var i trangeste laget mellom bilsetet og konsollen, men det er vel også noe av hensikten. Må vel kunne si at den er et godt supplement for å unngå at ting faller mellom setet og konsoll. Utrolig hvor fantasien ikke setter grenser for et irritasjonsmoment over mange år. Anbefales absolutt.

Kunde hos Coolstuff

Sjekk ut den geniale dingsen her!

dropstop

Den lille glipen mellom bilsetet og håndbrekket har en tiltrekningskraft som overgår svarte hull. Sett i en Drop Stop, så slipper du å lete etter telefonen mens du kjører.

Slik fungerer Drop Stop

Drop Stop fungerer nemlig som en propp mellom setet og midtkonsoll – du bare klemmer det fast i ”glippen” ved å tre det over festet for sikkerhetsbeltet. Etterpå kan du miste saker så mye du vil: Ingenting faller gjennom, men legger seg pent i ro på Drop Stop.

Du slipper å krøke ryggen og rote under setet etter telefonen, nøklene, pommes fritesen eller annet som lurer seg ut av lommen når du setter eller reiser deg. Praktisk, men først og fremst  trafikksikkert: Mange bilulykker skyldes nemlig at føreren slipper veien med blikket.

Det som er så bra med dette produktet, er at det passer i alle biler. Det er heller ikke noen tarvelig skumgummivariant vi snakker om, men kvalitetsneopren med høy luksusfaktor.

Derfor bør du kjøpe Drop Stop

  • Klemmes fast mellom setet og midtkonsollen, og hindrer at gjenstander faller ned
  • Myk utførelse som passer i de fleste biler
  • Kan settes fast i festet for sikkerhetsbeltet
  • Lett å rengjøre og tørke av
  • Farge: du velger selv den fargen du vil ha, bare den er svart
  • 2 stk i hver pakke
  • Materiale: neopren av høy kvalitet

Få tak i den billige dingsen her