- Kommersiell markedsføring -

Vi elsker smarttelefonene våre, og det er jo ikke så rart. Det er jo vår kontakt med omverdenen, vår avis, vår TV, kamera, klokke, vår personlige trener, et viktig jobbverktøy, underholdning og mye, mye mer.

Men vi har en utfordring med batteritiden. Og ladere, ledige ladere og stikkontakter.

Ukens deal: 30% på solcellelader hos Coolstuff
c6b6a2b22f0b6fdc93493677ac01dae3En super løsning er derfor denne solcelleladeren som lader både mobiler og nettbrett raskt, uansett merke. En enkel og grei lader som får plass i lommen eller vesken, er lett å ha med seg og er super om sommeren både når du er på farten, på cafe, på hytta, båten eller på stranda i Syden.

Sjekk ut den geniale solcelleladeren her

Kun denne uken får du solcelleladeren på tilbud til kun 249,- og med 30% rabatt hos Coolstuff (Ord. pris 359,-). Det kan være verdt å slå til på for deg som liker at telefonen alltid er tilgjengelig for bruk, og samtidig er lei av å lete etter ladere og ledige stikkontakter.

Vanntett futteral
Hva så hvis du skal bade? Da satser du på ett av disse vanntette futteralene. Enkelt og greit, og passer også bra å ha i vesken på stranden hvis det er sand og sol.

Sjekk futteralene her

ba6926b00f65804ea06bbe834e2842d7En annen, veldig irriterende ting, er at det ikke finnes en løsning og en kabel som virker på alle telefoner og nettbrett. Heldigvis er det noen som setter seg fore for å løse slike problemer. En slik løsning er 3-i-1 USB-kabelen fra Vooni. Lader både gamle og nye iPhone, android-telefoner og nye iPader og gamle iPader.

Her finner du den kabelen 

 

PS! En siste smart dings er reiseruteren som også er en USB-lader, den virker nemlig med alle slags stikk-kontakter. Vi har selv brukt den, om enn bare for de to USB-utgangene. Sjekk her.

Et lite apropos – denne høyttaleren kan fort bli sommerens virkelige store slager.