- Kommersiell markedsføring -

Juletreet er en essensiell del av julefeiringen for både store og små. Vi elsker å pynte treet og gjøre det til hjemmets midtpunktet.

Vår pyntetradisjon har utvilsomt utviklet seg fra en ganske enkel furu iført flagg, til å et imponerende kunsterverk fylt med lys, glitter og farger. Vi elsker å pynte juletreet men det er en ting vi hater og det er juletrelys som floker seg.  Det kan nesten ta like langt tid å løse opp flokene som det tar å pynte juletreet.

Hands holding glowing string of white Christmas lights

Aldri mer floker

Tree Dazzler er noe enhver familie bør prøve. Disse juletrelysene skal løse to problemer i ett. Først og fremst er dette juletrelys som IKKE floker seg!

For det andre er dette juletrebelysningen som tar ditt juletre til et nytt nivå. Er du lei av å streve med å aldri klare å få et juletre som du har sett på film eller bilder? Et juletre fylt med lys og pynt i alle regnbuensfarger?

Med denne belysningen vil alle ønske de hadde ditt juletre!

Finn ut mer om Tree Dazzler HER

Som et postkort

Tree Dazzler består av en ring som du trer over toppen av treet, og åtte lysslynger som henger ned, jevnt fordelt rundt treet. LED-juletrebelysningen styrer du ved hjelp av fjernkontrollen, og du kan velge mellom flere forskjellige farger, blinkende lys og gnistrende lysshow!

Foretrekker du et diskret, hvitt skinn i juletreet, slik at julepynten virkelig kommer til sin rett og går hånd å hånd med interiøret? Ingen problem, Tree Dazzler klarer selvsagt det også!

Tre innstillinger:

  • Still – lyser kontinuerlig; velg mellom forskjellige farger
  • Shimmer – blinkende og pulserende lys
  • Show – heftige kombinasjoner av farger og lysmønster
861216ef26220f8d76236c68e80eece4

Klikk deg inn til produktet her.

Lysene er jevnt fordelt over hele treet!

Tips! Du kan feste opptil tre Tree Dazzler i hverandre hvis du vil ha et heidundrende julelysshow!

Les også:

Er du klar for Black Friday? Få med deg de beste tilbudene her!

Slik tar du den perfekte selfien!