- Kommersiell markedsføring -

Vi har den siste tiden lest mange overskrifter som «Nordmenn kaster mat for millioner..» og  «Norske forbrukere kaster flere tonn med mat «.

Vi kan kan ikke benekte at det er alt for enkelt å kaste halvåpne poser med grønnsaker, kjøtt eller annen mat. Salat vi har glemt å pakke inn, kjøtt vi burde ha porsjonert og lagt i fryseren som har gått ut på dato og lignende. Flere som kjenner seg igjen?

Vil du ta krigsstien mot kasting av mat, kan du gå til anskaffelse av denne smarte dingsen. Denne kan faktisk sies å være uunnværlig i ethvert kjøkken. Du finner den her.

iStock_000016995702_SmallSe nærmere på poselukkeren her

Visste du at en tredjedel av maten som produseres blir kastet, samtidig som nærmere en milliard mennesker er underernært eller sulter? Vi må uten tvil bli flinkere til å ta vare på maten vi bruker penger på, og i tillegg spare miljøet. Det er enkle grep å ta.

QUSeal Poselukker lukker plastposer med et enkelt håndgrep.

Tenk på all maten du åpner og lukker hver eneste dag. Pålegg som kjøtt og ost kan fort bli dårlig om du lar det ligge på kjøkkenbenken eller slurver med å lukke det godt. Ingen liker halvtørken skinke eller ost som begynner å minne mer om gul steinblokk.

Nå kan du enkelt oppbevare lunch-mat eller rester fra middagen i forseglede poser.  Har du halvspise potetgull- eller godteriposer liggende i skapet, kan du på et par sekunder lukke disse. På denne måten kan du unngå fristelsene frem til helgen. Se videoen av QUSeal her.

Slik gjør du:

poseSett QUSeal på posens overkant, klem sammen, og vips så er posen lufttett forseglet.

Plasten smeltes sammen som ved et trylleslag. Ikke flere smuler i fryseren etter utette brødposer.

Du finner den på CoolStuff.no

Matvett

Tenk på at i tillegg til å spare miljøet, sparer du også penger ved å ta vare på maten du faktisk har hjemme.

Det er mange smarte dingser til kjøkkenet som kan hjelpe deg til å være ekstra flink med kasting og oppbevaring av mat. Ta en titt på disse smarte dingsene.

Les også:

10 ting du ikke ante du trenger

Dette er hemmeligheten til kokkene