- Kommersiell markedsføring -

Dette kan hjelpe oss opp av sofaen!

Ifølge en ny studie publisert av Forskning.no påvirker helseapper oss mye mer enn vi tror. Appene blir ansett som svært effektive i å oppfordre til en sunnere livsstil. Det antydes at mer enn halvparten av de som bruker apper for helse og kosthold, opplever at de virker.

Mange av oss har allerede en del apper på smarttelefonen. Apper er morsomme i starten, men det kan fort bli tidskrevende å taste inn all informasjon selv, hver gang du skal mosjonere. Appene er dermed ikke skreddersydd enkeltindivider men har utviklingspotensiale.

Det er derfor ikke rart at nordmenn elsker såkalte «wearables». Smartklokker og treningsarmbånd er ikke bare dingser vi «må ha». De smarte klokkene hjelper oss med motivasjonen og gjør oss mer oppmerksomme på vår egen helse.

Ved å kunne sjekke puls, søvn og aktivitet i både antall skritt, distanse, og kalorier kan du mye enklere legge om livsstilen.

Vi elsker treningsarmbånd

 

Ta Fitbit Charge HR som et eksempel. Dette trenignsarmbåndet blir automatisk synkronisert med gratisappen FitBit eller kontoen din på Fitbit. Her kan du sjekke nøyaktige resultater og se hvordan kroppen din har det for tiden.

En OLED-skjerm på armbåndet lar deg følge med på den fysiske aktiviteten. Hvor langt har du gått i dag? Hvordan er pulsen sammenlignet med det målet du satte deg for denne konkrete treningsøkten? Hvis du kobler armbåndet til telefonen ved hjelp av blåtann, viser det også hvem som ringer.

Her kan du lese mer om dette treningsarmbåndet.

Årets to nyheter

Her finner du mange modeller av aktivitetsarmbånd og smartklokker som kan hjelpe deg godt på vei.

FitBit Blaze er en kombinasjon av smartklokke og avansert treningsarmbånd.

33

Få anvisninger direkte på klokkeskjermen under treningsøkten, eller still inn hva slags trening du driver med og få statistikk i sanntid! Du kan legge inn mål for treningen og se fremgangen etter hver treningsøkt. I tillegg vil Fitbit Blaze måle puls, steg, distanse og søvn: Alle døgnets aktiviteter blir lagret, trådløst synket og omdannet til vakker statistikk i Fitbit-appen!

Her kan du lese mer om FitBit Blaze

Fysisk aktivitet er viktig for oss og vi ser både etter nye treningsformer og nye måter å motivere oss selv på. Har du vært på utkikk etter en smartklokke men ikke funnet en du liker eller bare nysgjerrig på den nyeste modellen?

FitBit Altas mange funksjoner vil kanskje hjelpe deg med å redusere inaktivitet, økte motivasjonen og gjøre hverdagen litt enklere. Bli bedre kjent med FitBit Alta HER.

 

 

Her kan du titte på flere smartklokker.

4

Den gode motivasjonen

På lik linje med andre aktivitetsarmbånd vil FitBit Alta gi deg all treningsinformasjonen du trenger.

Skal du løpe ute, løpe til bussen eller spinne på sykkel- uansett hvordan du strukturer dagen din vil Alta måle steg, distanse og søvn – og kan dessuten kjenne igjen de ulike treningsøktene slik at de blir registrert automatisk! Du får full oversikt over dine treningsøkter og kan sort på hvitt se din progresjon!

Alle døgnets aktiviteter blir lagret, trådløst synket og gjort om til vakker statistikk i Fitbit-appen.

På berøringsskjermen ser du hvordan du ligger an, og du trenger du litt ekstra motivasjon og «tough love» vil din nye klokke minne deg på at det er på tide å bevege på seg litt!

Designet er ditt

Klokken kommer i flere farger og modellen er tynn og elegant slik at du enkelt kan bruke den utenfor treningsenteret. Den amerikanske nettsiden Techradar.com skryter både av designet og batteritiden på den nyeste FitBit modellen.

Klokken har i tillegg mange andre nyttige funksjoner som varslinger om innkommende meldinger, samtaler og kalender-informasjon. Derfor passer den til alle som «må-ha-de-nyeste-dingsene» og de stilbevisste.

Her finner du den nyeste FitBit-modellen.

Noe for enhver smak

Er du opptatt av det estetiske og mer glad i tradisjonell design, bør du ta en titt på Withings Activitë. Withings Activité er en eksklusiv, smart klokke for deg som vil ha kontroll med hvordan du beveger deg og hvordan du sover – men som samtidig vil bruke stilig teknologi.Du finner den stilige klokken her.

 

Se alle modellene og finn den som passer deg.

77

Les også:

Tør du å bruke denne dressen?

Osten som tar Norge med storm

Når du craver pizza