- Kommersiell markedsføring -

I 2007 kom det første spillet i Uncharted-serien. Serien følger Nathan «Nate» Drake, som er en skattejeger. Spill nummer 3 i serien kom i 2011, og har solgt over 6 millioner eksemplarer. Spillet oppnådde den enormt høye snittkarakteren 92/100 hos Metacritic, og fikk toppkarakteren 10 av 10 hos veldig mange spillblogger, magasiner og nettsider.

Playstation 3-magasinet uttalte følgende:

Viewed strictly as a videogame, Uncharted 3: Drake’s Deception represents the height of technical achievement–the state-of-the-art, if you will–for the interactive console experience

Den fjerde Uncharted kommer den 10.mai 2016. Denne gangen er Neil Druckman og Bruce Straley tilbake fra spill 1 og 2. Han tok en pause på nummer 3 for å lage det utrolige The Last of Us.

2886499-uncharted-4_drake-truck-leap

Historien denne gangen foregår noen år etter nummer 3, og Nathan Drake har pensjonert seg som skattejeger. Han bor lykkelig med sin kone da hans bror, som han trodde var forsvunnet, plutselig dukker opp og trenger hans hjelp. Eller som utviklerne selv forklarer det:

Det er gått mange år siden sist gang den pensjonerte skattejegeren Nathan Drake var på eventyr, men nå blir han tvunget tilbake til tyvenes verden. Denne gangen er det noe mer personlig som står på spill. Drake legger ut på en verdensomspennende reise for å avsløre sannheten om en gammel konspirasjon rundt en sagnomsust sjørøverskatt. På hans største eventyr så langt får han satt sin fysiske tålegrense og besluttsomhet på prøve, og til syvende og sist må han avgjøre hva han er villig til å ofre for å redde de som står ham nær.

På jakt etter kaptein Henry Averys skatt, drar Sam og Drake for å finne Libertalia, et piratfristed dypt inne i jungelen på Madagaskar. Uncharted 4: A Thief’s End tar spillerne med på en reise jorden rundt, gjennom jungelen på tropiske øyer, til storbyer og til snødekte fjelltopper.

Spillet kommer kun på Playstation 4.

Her finner du den vanlige versjonen. Forhåndsbestiller du får du følgende:

  • Desert Drake Multiplayer Outfit – Få umiddelbar tilgang til Drakes ørkenklær fra UNCHARTED 4: Drakes Deception
  • Desert Weapon Skin – Få umiddelbar tilgang til ørkenvåpen-utseendet å bruke på samtlige våpen i UNCHARTED 4: A Theif’s End Multiplayer.
  • Naughty Dog Points – Bruk poeng for å låse opp nyte flerspiller-innehold og oppdateringer.

Her finner du den versjonen

Du kan også investere i spesialutgaven. Den har med eksklusive klistremerker, en kunstbok og multiplayer-spesialer.

Her finner du den versjonen

For den som virkelig liker serien kan Collector’s Edition være noe. Da får du en statue samt mye mer.

Her finner du den versjonen