- Kommersiell markedsføring -

Endelig kommer feriepengene.

Vi har jobbet.

Vi har slitt.

Men nå er endelig tiden her, og det betyr også at du har råd til en dingser du har siklet etter over en lengre tid. Som for eksempel:

samsung-ue48h8005sqxxe(202701)_Extra-0Ny TV

TVene blir bedre og bedre, men din henger dessverre igjen i en tapt tid hvor man fortsatt kunne telle pikslene med fingeren. Nå er det 4K-oppløsning som gjelder, og at TVen er kurvet. En kurvet TV skaper en enda større følelse av dybde i bildet og gir en helt ny opplevelse. Her er en fra Samsung, og Samsung er jo kjent for å ha noen av verdens beste TVer. Den ser bra ut, har stemmestyring, og kan vise filmer i 3D (briller medfølger)!d167dec8d4e342a2d0db710848a9666e (1)

Verdens stiligste fritidshus – som også kan settes opp på under 1 time

Iglo er noe man forbinder med vinteren, men her har bygningens form virkelig blitt brukt til noe smart. Garden Igloo er en sommer-iglo(!) som gir deg et ekstra rom på 10m², og som kan settes hvor som helst i hagen. Du kan sette den på plattingen, på gresset, eller hvilket som helst annet sted du har som passer.

Dersom du ønsker muligheten for solskjerming også så selges det en solskjermingsduk separat. Solskjermingsduken dekker 3/4 av igloen, og gjør det slik at du får igjen en åpning for å slippe inn litt luft (se bildet øverst i saken for eksempel).

Igloen kan innredes etter din smak, og vi anbefaler å innrede den som et «innerom» ute. Da kan du slappe av i igloen når du vil, og med rett belysning kan den også fint brukes om kvelden.

Din egen personlige trener

d7905f7a12fd86d81543a4159b3449c4Å holde seg i form på sommeren er ikke alltid lett, og derfor er det enda viktigere å ha noe som motiverer. Fitbit Surge er en av de beste helsemålerne som finnes, og under bruk registrerer den all aktiviteten din slik at du kan følge fremgangen du har. Å kunne følge hvordan du løper lettere og lettere, i tillegg til distanse, puls, tid, hvor du har løpt, og mye mer, gjør at du ikke klarer å vente på neste treningsøkt for å se hvor bra du gjør det neste gang.

Fitbit Surge viser også hvem som ringer deg, styrer musikken i hodetelefonene dine, og kan brukes som vekkerklokke ved at den vibrerer når det er på tide å stå opp.

gardena_9671690-05-23559575-2366322-org

La noen andre ta gressklippinga

Gressklipping er kanskje noe av det kjipeste som finnes, men heldigvis finnes det løsninger. Robotgressklippere har blitt bedre og bedre, og nå også allemannseie. En robotgressklipper kjenner igjen hvor plenen din går, og drar til og med tilbake for å lade seg selv når den må. Med andre ord: null jobb for deg. Hvorfor ikke bruke feriepengene på noe som gir deg mer tid til å nyte ferien? Denne robotgressklipperen har blitt best i test.

Ny telefon

Mobiltelefon står nok høyt på lista til mange når feriepengene nå dumper ned i kontoen, og de aller fleste er nok på utkikk etter iPhone 6. Dersom du likevel skulle ønske noe annet enn Apple, så har vi noen forslag. Er du på utkikk etter en «normal» telefon så kan vi anbefale LG G3. Den har kommet høyt opp i svært mange tester. Hvis du vil prøve deg på enda litt nyere teknologi så er LG G Flex 2 en stilig mobil med buet skjerm. Det har også en annen av de store mobilene akkurat nå: Samsung Galaxy Edge. Begge disse modellene har skapt sitt eget utrykk med å bue skjermen.

landmann-taurussmoker31426(200728)_Extra-0En ordentlig grill

Den store BBQ-trenden er på vei til å treffe Norge skikkelig denne sommeren. Trenden ser ut til å komme som en effekt av mikrobryggekulturen som har oppstått, og ordene som gjelder er aktiv, inaktiv og sirkulær. Det ordene gjelder er hvordan du griller.

Aktiv grilling er metoden vi alle alltid har brukt: maks temperatur og hardgrill kjøttet. Denne metoden er fin for mye, men ikke alt. Har du for eksempel et kjøttstykke som er litt seigere så kan inaktiv grilling gjøre undere. Da skaper man høy temperatur i grillen, men uten at kjøttstykket ligger direkte på varmen. Det tar lengre tid, men er verdt det!

Denne grillen fra Landmann kommer med såkalt smoker og skorstein, noe som gir utsøkt røyksmak på maten. Det må du ha for å bli årets grillkonge!

philips-fidelionc1-black(209304)_Extra-4

 

Støyreduserende hodetelefoner

Har du ikke prøvd støyreduserende hodetelefoner før, så bør du gjøre deg klar for en fantastisk opplevelse. Aldri mer trenger du å bli sliten av lyden fra flymotoren, eller bråket på bussen, og på stranda kan du bare legge deg ned – helt i din egen verden. Støyreduserende hodetelefoner fjerner bakgrunnsstøyen så du kan fokusere på musikken, eller lydboka. Disse hodetelefonene fra Philips er de nye kongene av stillhet, og ble kåret til best i test av DinSide på tampen av 2014.

0b9122f2d28c867773b540610ebe1c0fDet beste fra to verdener

For mange blir en smartklokke litt for mye å ha på armen. Det har det franske selskapet Withings løst. Med sin klokke Activité har de kombinert det beste fra to verdener, og laget en klokke som er nærmere en vanlig klokke, men som også kommer med aktivitetsmåler. Klokken er produsert i Sveits, og har batteri-tid på opptil 8 måneder. Det er også kanskje den peneste aktivitetsmåleren som finnes.

marshall-kilburn(217453)_Extra-4En skikkelig kul bærbar Bluetooth-høyttaler

Marshall er kanskje mest kjent for sine gitar-forsterkere. Derfor er det kult å se at de tør å ta steget videre til å produsere bærbare høyttalere. Denne høyttaleren kan du koble deg til via Bluetooth, og gir opptil 20 timer med musikk før batteriet trenger oppladning igjen. Retro-designet gjør også at den fint skulle passe inn i de fleste hjem.

Kald vin til varme dager

teclime-twc-7(202982)_Extra-0

Er du glad i vin så er et vinskap noe du må ha. Da kan du lagre vinen mer riktig, og når det endelig er klart for å drikke en flaske så vet du at den har riktig temperatur. Det finnes ikke mye som er bedre enn en riktig temperert hvitvin på en varm sommerdag, og med et vinskap blir den alltid riktig temperert. NetOnNet har en rekke vinskap å velge mellom.

Glem Apple Watch! Dette er den beste smartklokken så langt

Den litt naive minimalismen til Pebble Time er det som gjør at den står frem som særegen i en bransje hvor det strengt tatt ser ut som om alle bare kopierer hverandre. Pebble Time er utfordreren mot alle andre smartklokker, og det er hvordan de har laget det produktet kundene faktisk ber om som gjør produktene til Pebble attraktive.

Operativsystemet er konstruert for å fungere som en tidslinje, som retter seg etter din egen daglige tidslinje. Med knappene på klokken kan du lett finne frem til det som har skjedd, det som skjer akkurat nå, og det som kommer til å skje senere i løpet av dagen din. Pebble Time kommer på lager hos Coolstuff 15. juni.

5a6fb0d2c5fef3a552ec14f38b0229f7 (1)