- Kommersiell markedsføring -

Dette er en av mest interessante smaksettingsteknikkene for tiden.

Er du en selvutnevnt mesterkokk og er ikke redd for å eksperimentere på kjøkkenet har du allerede lest og hørt om røyking av mat. Dette er en svært populær mat-trend blant prisvinnende kjøkkensjefer og berømte kokker. Gourmet restauranter har brukt denne teknikken til høyne den totale spiseopplevelsen og gitt gjestene det lille ekstra. Ikke bare får maten en unik smak, men når et gjennomsiktig glass fylt med en grå sky blir løftet fremfor deg- skaper dette dramatikk og gir en uforglemmelig middagsopplevelse.

Nå kan du tilføre smak og dramatikk hjemme på kjøkkenet ved hjelp av Smoking Gun.

1

 

Gourmet burger som imponerer

Nå kan alle hjemmekokker heve matlagingen til et nytt nivå. The Smoking Gun er en håndholdt røykepistol som lar deg enkelt tilføre maten en lett og delikat røykaroma.

Har du sett på tv-serier som Masterchef eller Top Chef vet du at det er ikke bare kjøttretter som tåler røykaroma. Sjømat, sjokolade, ulike desserter – ja til og med drinker får en helt unik og fortryllende smak ved hjelp av røykpistolen. Under en episode av Masterchef Australia imponerte en av deltagerne stort ved å lage iskrem med en delikat røyksmak. Fantastiske oppskrifter finnes overalt og du kan virkelig få lekt deg med unike smakskombinasjoner.

Hva med en saftig biff eller hjemmelaget burger med en hint av røyk?

Flere restauranter (blant annet Meat & Shake i London The Burger Lab) og har allerede tatt i bruk den geniale oppskriften og køene til å prøve burgerne er lange! Sjekk ut Instagram så finner du både bilder og video.

gourmet hamburger with blue cheese with sweet potato fries

Har du fortsatt ikke smakt røykt smør – er du nødt om å gjøre det snarest mulig. På sommerens grillfester vil gjestene dine kaste seg over dette tilbehøret og vi lover en stor suksess og lovord!

Les hvor enkel røykpistolen er i bruk.

Ulike smakstilsetninger

Røyksmak er ikke bare røyksmak.Ved hjelp av røykpistolen kan du tilføre matrettene klassiske røykaromaer eller utvide horisonten med aromaer som krydder eller epletre. Smaksopplevelsene begrenses bare av din fantasi!

Send matlagingen din til nye høyder med The Smoking Gun, som gir maten din et treffsikkert, røykfullt preg!

5

Her finner du kjøkkenredskapet som vil gjøre matlaging og opplevelsen til noe helt nytt og spennende!