- Kommersiell markedsføring -

115869_womanizer_pink_5Det finnes svært mange sexleketøy for kvinner. Mange av dem er en slags versjon av mannlige kjønnsorganer, og kan gi tilfredstillelse som ligner.

Nå er en revolusjon her. Navnet er Womanizer. En verdensnyhet hvor 73 prosent av kvinnene som tester den sier de opplever multiorgasmer, og 76 % opplevde en eksepsjonelt intens orgasme. Den spesielle teknologien Womanizer bygger på, gir for første gang mulighet for stimulering av klitoris helt uten berøring, og klitoris blir lett trukket inn i leketøyet for så å stimuleres via pulserende trykkbølger – noe som gir presis posisjonering helt uten berøring.

Den kan bli ladet med USB (som mobil eller lesebrett), og skal vi tro testpersoner som dette er den vel verdt en investering:

Herregud! Jeg er sykepleier, og jobber kun natt. De aller fleste nattevakter vet kan det være så som så med søvnen etter en lang vakt. Jeg trenger en orgasme for å slappe av og sovne, men orker ikke holde på i timesvis for å komme i mål. Etter å ha testet den ville jeg glatt betalt det dobbelte for den. Da jeg pakket den ut og tilfeldig kom borti startknappen oppdaget jeg at det var litt strøm i den (som beskrevet i manualen), så jeg tenkte jeg fikk teste hvordan det funket. Et drøyt minutt og fire multiorgasmer senere sovnet jeg som en dupp..

Her finner du sex-revolusjonen

Og – den kan brukes for par også med penisringen Womanizer