- Kommersiell markedsføring -

Tiden er inne for å ta opp kampen.

Det er ikke til å unngå – hvert år stjeles det sykler for tusenvis av kroner. Og like ergelig er det- enten det er den nye, dyre sportsykkelen som skulle få deg i toppform til sommeren eller det nødvendige fremkomstmiddelet som letter hverdagen for hektiske barnefamilier.

Det er vår og det er på tide å ta opp kampen. Følg derfor rådene til forsikringsselskapene og gå til innkjøp av ikke bare en men to låser. Og ikke nøy deg med med en tynn wire, men sørg heller for å ha minst to låser som er umulig å klippe over. Som for eksempel testvinneren Abus Bordo 6000.

Tøffe nok for London og New York

Vi har plukket ut et knippe tøffe låser som brukes i London og New Yorks gater, og er derfor testet mot tyveri opptil flere ganger (ref. anmeldelsene på siden). Samtlige er på tilbud i disse dager, og sendes fraktfritt hjem i posten.

 

Leddlås

Låsen som er laget av 5 mm tykt stål og er 75 cm lang klarer ikke tyven å klippe over! Merk at den har to ekstra lag med lakk for å beskytte sykkelen.

Den kan enkelt legges sammen i en liten boks og festes til sykkelen, og er den beste låsen vi kan anbefale til både voksne og barn.

Klikk her for pris og bestilling.  (Nå på tilbud!)

 

Du kan også velge den samme låsen i lengre format (85 cm) og enda litt tykkere stål.

Klikk her for å se mer på denne (Nå på tilbud)

 

Abus Granit 1000

Kabellås

Foretrekker du å ha låsen rundt livet så sies det at denne Abus Granit 1000 Steel-låsen er blant de beste, men det advares allikevel mot nettopp det, da helsepersonell mest sannsynlig ikke klarer å få den av deg om du uheldigvis skulle komme utfor en ulykke. Nok en av sykkeltyvenes skrekk.

Her kan du lese mer om denne låsen

New York Kryptonite

Bøylelås

Mange sverger til en bøylelås, og er du også en av tilhengerne av bøylelås sier de som bruker det at denne Kryptonite New York M18 U lock  gjør jobben.

Den kan være tung å drasse rundt på men tyven klarer ikke sage over denne, og låsen er heller ikke til å dirke opp.

Klikk her for å se mer på denne.

 

Masterlocks

Kjetting

En kjettinglås som motstår tyvene i London city er også et godt alternativ. Riktignok en tung lås å ha rundt livet, men det må de da også være om de skal være laget av stål.

Og som en av de som sverger til denne låsen sier; «Det er bare fint med den ekstra mosjonen det innebærer å drasse rundt på en tung lås».

Her kan du siker deg den solide låsen fra Masterlocks som mange sykkelfantaster sverger til.

 

Sykkelutstyr
Ute etter sykkelhjelm, sykkelstativ, lappesaker eller sykkelolje? Mobilholder eller koppholder til sykkel?  Det finner du her

 

Les også:

El-sykkel for alle