- Kommersiell markedsføring -

Tannbørsten, slik vi kjenner den i dag med skaft og bust, er ikke et dårlig alternativ for god tannhygiene. Likevel er manuell tannpuss ofte svært ujevnt rundt om i munnen – noen steder blir godt pusset, mens andre steder får for lite oppmerksomhet. Nå er det heldigvis slik at det i dag finnes nyere teknologi som bidrar til at tannpussen blir perfekt. Den elektriske tannbørsten er redningen – og ja, du velger selvfølgelig markedets beste: Oral B Genius 8000 White.

Her får du tak i Oral B Genius 8000 White

En av markedets beste: Oral B Genius 8000 White

Orab B Genius 8000 White er den første eltannbørsten med Bluetooth-kommunikasjon mellom børste og smarttelefon. Med Bluetooth 4.0 kan tannbørsten tilknyttes Oral-B-appen og i realtid gi pusseanvisninger som kan tilpasses av din tannlege eller tannpleier.

9448251129886

 

I tillegg tilbyr Genius 8000 hele fem innstillinger: daglig rengjøring, PRO-clean, tannkjøttpleie, skånsom pussing og hvitgjørende rengjøring. I pakken følger det også med et praktisk reiseetui og smarttelefonholder. En full opplading holder til cirka 30 minutters pussing. Timeren hjelper deg med å pusse i 2 minutter, slik tannlegene anbefaler. Trykksensoren lyser om du pusser for hardt. Genialt, sant?

Her får du tak i den geniale elektriske tannbørsten