- Kommersiell markedsføring -

Vi har kanskje aldri vært nærmere en tidsmaskin enn vi har nå.

 

Har du noen gang drømt om å bare knipse fingrene og plutselig havne i et ferieparadis på 1-2-3? Eller bare det å kjenne på hvordan det er fly? Hva med å kunne spille favorittspillet ditt med skjermen rett foran deg?

VR-briller er «nytt» og hott. Det er en av de største trendene i 2016. Det er virtuell virkelighet. 

 

 

Samsung leverer

samsung_gear_vr_2016_edt_sm-r322_white-33449870-xtra4

 

Samsung Gear VR er fornavnet til virtuell virkelighet, og gir en imponerende 360-graders 3D-opplevelse. Med disse kan du teste ut ekstremsport og flysimulatorerer når du ligger avslappet i sofaen. Underholdningen kan vel ikke bli bedre?

Les mer eller bestill den her

Med justerbar linseposisjon

101904

Linsenes posisjon kan enkelt justeres både fremover og bakover, samt til sidene for å bli tilpasset øynene dine perfekt. Frontpanelet kan klikkes av for en bedre luftgjennomstrøm og for at telefonens kameralinse skal få fri sikt. Holderen er justerbar for å passe telefoner med skjermstørrelser opptil 5,7”.

Les mer eller bestill her

… eller du kan velge den helt enkle varianten

 

104087b

 

Er du ikke interessert i å betale så mye for test av VR-briller, kan du jo velge denne enkle varianten. VR-briller av pappkartong lar deg også gå utenfor boksen og fordype deg i en virtuell 3D-verden eller nyte filmer med en ekstra dimensjon. Passer telefoner med en skjermstørrelse på opptil 6″ og maksbredde på 85 mm. Brillene leveres fro øvrig ferdigbrettet, så du slipper den jobben…

Les mer eller bestill her