- Kommersiell markedsføring -

pokemon_sun_3ds_screenshots_3La oss si du akkurat har falt ned fra månen, og ikke var i offentlige rom i sommer. Da har du ikke fått med deg Pokémon Go.

Kort forklart er det et spill som bruker AR (Augmented reality) for å lage et spill i det virkelige, offentlige rom. Det hele er basert på spillene som kom første gang i 1995 fra Nintendo. Det har vært både animerte serier, kortspill og spill på bærbare enheter i tillegg til videospill.

Siden nettene blir lengre og kulda setter inn i våre land trekker noen av de som nå har fått pocket monster-dilla litt inn, og det har ført til at de varme hvetebrødene som selger som bare det nå er de siste Pokémon-spillene for Nintendo 3DS.

Her finner du spillene

Som med alt annet fra Nintendo nå i år selges det så mye av dette at det kan bli knapphet, og skal du være sikret at dette ligger under juletreet eller som førjulsgave til deg selv eller andre er det smart å bestille tidlig (lansering er 23.november).

Det finnes også noen spesielle fan-editions i spesialpakker. Garantert fine gaver til jul og før jul!

Hvis du bruker koden xYmZELm9 så får du spillene fraktfritt! Her finner du spillene

Hvis det er slik at du eller den som kanskje fortjener litt mer Pokémon i livet ikke har en Nintendo 3DS, som er den bærbare spillenheten som det må investeres i. En vinner i seg selv, det også. XL-versjonen som har kommet har en stor skjerm, og er perfekt for Pokémon-fansen.

Her finner du spillene og spillkonsollen

PS! Den helt eksklusive versjonen av Nintendo 3DS med Sun & Moon finner du her