- Kommersiell markedsføring -

Det har tatt USA med storm, og nå er det en av de hotteste julegavene i Norge. Produktet er billigere og enklere enn Segway og AirWheel.

Vi var «alle» begeistret da tohjulingene kom på markedet, men det var en viktig hake som stoppet oss til å gjøre en handel: Prisen. De koster fort mange titalls tusen kroner. Derfor presenterer vi årets julegave: SMARTBOARD.

Har du noen gang irritert deg over at personer «surfer» forbi deg på fortauet? Frustrert over at de kommer raskere frem enn deg? Det ser vel også litt moro ut, gjør det ikke? Eller har du kanskje fått med deg Lexus sitt nye svevebrett (dette kan ligne, bare med hjul)? Denne ståhjulingen redder deg fra frustrasjonen og øker lysten til å komme seg raskere fra A til B.

«Alle» barn og unge kjører rundt på disse – og det er stor sannsynlighet for at ditt barn også ønsker seg et…

Du har kanskje allerede sett det på sosiale medier, og som meg, lurer du på hvor man får tak i det? Og redningen er noen tastetrykk unna (PS! De blir fort utsolgt!). Det selvbalanserende brettet i bruk ser du her:

Tohjulingen er enkel i bruk, lett å lære seg og du kan frakte den med deg overalt, for den har en egenvekt på cirka 10 kg. Med 170 mm størrelse på hjulene kommer du også lett over ujevnheter i veibanen. Det selvbalanserende brettet tåler en maksvekt på 120 kg.

For tohjulingen øker i popularitet og med en prislapp på litt over 2999(!!!) kroner (inkludert norsk moms) for modellen, er dette en av de rimeligste ståhjulingene på markedet. Ståhjulingen har en rekkevidde på inntil 25 kilometer per lading, men nå må du også huske på at det tar to til tre timer å få fulladet batteri. Med en motorstyrke på 250 watt per hjul, altså 500 watt totalt, gir det en toppfart på mellom 10 og 12 km/t.

2015-Aliexpress-New-TG-Q3-Dual-Two-2-Wheels-Self-Balancing-Smart-Electric-Mini-Scooter-Skateboard

Fortsatt ikke begeistret? Den tåler norske værforhold – både vann og kulde. Har du egentlig vurdert å kjøpe scooter, el-sykkel eller Segway tidligere? Hvorfor ikke bare investere i en rimeligere og enklere variant nå?

Her får du tak i årets julegave.

 

Spesifikasjoner:

  • Maks hastighet: 10-12 km/t (kommer an på vær og forhold)
  • Maksvekt bruker: 100 kg
  • Rekkevidde: Inntil 25 kilometer per ladning
  • Ladetid: 2 til 3 timer (til fulladet)
  • Batteri: Samsung Litium 4400 mAh
  • Størrelse: 584 x 186 x 178mm
  • Fargevalg: Svart, blå, hvit eller rød (passer derfor både til gutt, jente, mann og kvinne)
  • Vekt Smartboard: Cirka 10 kg