- Kommersiell markedsføring -

Etter all den deilige julematen, er det nå mange som er klare for å bevege på seg litt og starte det nye året på en sprek og sunn måte. Treningsarmbånd er den ultimate motivatoren for å komme seg opp av sofaen og på trening.

Vi har samlet det vi mener er de aller beste kjøpene på markedet. Julegavene som passer for de aller fleste.

Det beste treningsarmbåndet:

Fitbit Charge HR

Pulsmåleren (hele dagen) er det som gjør at denne kommer helt øverst.Stoppeklokken for trening liker vi også, og selvfølgelig nok den veldig gode appen og nettsiden Fitbit har. Et supert kjøp som har battertid opp til 5 dager.

Her finner du den

Den vakre klokken:

Withings Activite Pop

Dette ser ut som en analog klokke, men har svært mange smarte funksjoner. Sender informasjon om din aktivitet til smarttelefonen, er vanntett, har inntil åtte(!) måneders battertid og måler søvn, skritt, løping, svømming m.v.

Her finner du den

Den som måler på treningsstudio og svømming:

Moov Now

Svakheten med aktivitetsmåleren er at de ikke måler så godt på treningsstudio og i svømmehallen. Treningskameraten Moov Now gjør det, og har en batterikapasitet på 6 måneder! Fungerer også greit som daglig aktivetsmåler, men dette er først og fremst en treningsmåler.

Her finner du den

Den som er smartest:

Garmin Vivosmart

Dette smarte båndet gir deg også beskjeder om du får en SMS, en telefon eller annet. Fungerer effektivt og bra for den som kanskje ikke egentlig har tid til å trene…

Her finner du armbåndet

Den for mange sporter:

Garmin Vivoactive

Denne smartklokken har innebyggede sportsapper og GPS, og kan brukes for det mest. Fungerer svært godt for den som liker både å løpe, svømme, sykle, golfe etc.

Her finner du den

Den rimelige:

Misfit Flash

Dette er et rimelig og pent aktivitetsbånd som gjør alt det den skal. Måler også søvn. Rimelig i pris, men avansert i mange funksjoner.

Her finner du den

Den hysterisk billige:

Xiaomi MI Band

Dette kinesiske treningsarmbåndet koster ikke mer enn 140 kroner for den billigste utgaven, men har likevel gode funksjoner.

Her finner du det

Den veldig avanserte:

Garmin fenix 3

Dette er sportsklokken sin. Avanserte funksjoner med GPS, og vakkert utseende. I kombinasjon med et pulsbelte så er det topp, topp klasse.

Her finner du den

Den enkle og fine:

Jawbone UP2

Dette er et enkelt og fint treningsarmbånd som er super på alt det aller viktigste: Å måle aktivitet. Deres oppdaterte app og nettside er supert, og søvnmåleren er god i tillegg. Et supert kjøp for den som vil ha den enklere versjonen uten pulsmåler av treningsarmbånd. Storebroren, UP3, har pulsmåler. Det er den som måler søvn kanskje aller best, selv om UP2 også er god på det (men måler altså ikke pulsen).

Her finner du UP2

Her finner du UP3

For den som egentlig vil ha klokke:

Apple Watch Sport

Dette er jo først og fremst en vakker klokke med avanserte funksjoner, men fungerer ok som aktivitetsmåler også.

Her finner du klokken